1/16 anonim válasza:
Én nem élek drogokkal, nem tudom megmondani, nekem ehhez egy sokat látott szakértő kellene, aki kitudja számolni.
Csak találni valakit.
2/16 anonim válasza:
Én régebben néha egyet tudtam vele érteni, de borzasztó nézni ahogy egyre jobban épül le.
3/16 anonim válasza:
kérdezőt te mennyire voltál bed***ozva amikor ezt ki írtad?
4/16 anonim válasza:
4. Nézz már az emberre… ez valami nagyon durva
5/16 anonim válasza:
Puzsér minek áll le vitatkozni szellemi fogyatékosokkal?
6/16 anonim válasza:
Most azon csodálkoztam, hogy Puzsér igyekezett normálisan válaszolni. Az a vicc, ha be lenne drogozva, akkor is sokkal értelmesebb lenne, mint bármi, amit a Bedétől lehet látni. Nem nagyon bírom Puzsért, nem is védem, de ez a Bede egyenesen vállalhatatlan stílust képvisel és hivatásos sárdobálóként még másokat mert felkérdezni a sárdobálásért, mintha ő nem ezt tenné állandóan.
9/16 anonim válasza:
Ez ugyanaz a szánalmas ripacs Bede, aki földön fetrengve sivalkodik, meg autók motorházára ugrál, hogy elgázolták?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!