Mit gondoltok róla, hogy relatíve milyen sokan voltak a Mi Hazánk megemlékezésén is?
"Talán ott tanulhatnának egy kis tiszteletet és alázatot."
Látszik, az idősebb generáció is mennyire elsajátította ezt ott :DD
Mit gondoljak? Vannak szavazóik, szimpatizánsaik.
(A sorkatonaság túlzott erőltetése nekem sem tetszik annyira, a hadsereg felfejlesztésére kellene nagyobb hangsúlyt fektetni.)
A sorkatonaságnak semmi értelme a modern hadviselés mellett.
Viszont a civilek felfegyverzését svájci mintára támogatnám.
Erről a sajtó szintén nem tudósít, mert nem pénzemberek, bűnözők rendezvénye volt!
Emberek az emberekért, 19-es csoport, Iványi Gábor, Politikai Hontalanok szövetsége, Mindenki Magyarországa Néppárt, Új Alternatíva párt.
Ez méltó megemlékezés!
Nagybáttyám ott szerezte a jogosítványt, mert egyébként halandóknak erre pénze nem volt, egyébként lakatos volt. Katona elsőre nem lehetett a súlya kevés volt. Én már nem voltam, mert pontosan abban az évben vezették ki a kötelező sorkatonasagot, de a cigi átka engem is utolért, amikor szakmunkásképzőbe jártam. Nagybáttyámat viszont az alkoholizmus is. Minden pénzét elitta, házas volt,egy fia. Ivott és prostizott. 10 évig bírta mellette a felesége. Fia még abban az évben sem volt rá kíváncsi, amikor haldoklott. Apukámat a cigi utolérte, de csak kocadohanyos lett így eltudta hagyni, de az ital utolérte.
Ez a katonásdi olyan, mint a börtön, ott jobb rablóva képeznek, a katonasdi meg alkesszá tesz, nem hinv3dőv3, max, ha valami tiszt leszel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!