Elképzelhető, hogy sokan csak FIDESZ megbuktatása miatt fognak a Tisza párta szavazni?

50:
Na ja.
És az a vicc, hogy az a Trump nyert elitellenes (!!) lózungokkal, aki az USA valaha volt leggazdagabb elnöke és a szárnysegédje a világ leggazdagabb embere, és a gazdagok adóját akarja tovább csökkenteni. Mégis elhitette az emberekkel, hogy ő elitellenes! 🤣
Dehat a legtöbb szélsőjobbos populista ezt csinalja, Orbánt és Putyint is ideértve.
Ez egy régi fasiszta trükk és ebben jóval képmutatóbb a kommunizmusnál is.

orbánnak mi a programja?
Fantasztikus évünk lesz?
A magyar tőkésosztály létrehozása, hogy az majd előre viszi a magyar gazdaságot. Ez volt a nagy terv? tiborc, lölő, garancsi stb egyre gazdagabb. A gazdaságunk mégis mínuszban teljesít.
Kb ennyi orbán programja 15 éve. A közpénz veszítse el közpénz jellegét...

52:
Nekem ennyi éppen elég.
Ahhoz, hogy fel tudd tölteni a hűtőt friss kajákkal, a megromlott, rothadt régi dolgokat ki kell dobni belőle. Ez utóbbi ma Mo-n a Fidesz nevű bűnszervezet.

Én igen. Nekem nem kifejezetten szimpatikus MP személye, elég nárci, de ez semmi ahhoz képest, ahová ez a narancs színű sáskaraj juttatta az országot 14 év alatt. Gyurcsányon meg a régi szövetségesein kívül bárkire leszavaznék. Magyar Peti meg még hozzáértőnek is tűnik.
Egy esetben nem szavaznék a Tiszára, ha neszét venném annak, hogy valami Fidesz 2.0 készül.

56#
Ezt a defetista hozzáállást sokkal inkább utálom mint a fideszeseket
Amikor valaki el sem tudja képzelni hogy a jelenlegi rendszer és erőegyensúly nem örök érvényű, akkor jönnek ilyen alaptalan sületlenségekkel hogy "a fideszt úgysem lehet leváltani!"
Az a valóság hogy senki és semmi sem örök ebben a világban, egyik rendszer sem az, a fideszé is végetér egyszer. Ez a vég pedig bármikor eljöhet, el is fog jönni.
Mivel a fidesz rendszere alapvetően gyatra, ezért könnyebben is fog bukni, csupán a megfelelő ellenzékre vártak az emberek semmi másra!
Sokaktól hallottam hogy nincs alternatíva, magam sem szavaztam 2022-ben mert tényleg nem volt.
Egészen mostanáig, tavalyig
Most hogy van alternatíva - ami láthatóan elfogadható az ellenzékiek többségének - nagyon simán le tudják váltani a fideszt, sőt kapaszkodjatok meg!
Még a 2/3 sem irreális, sőt nagyonis reális lehetőség.
Csak az ilyen aljas defetizmust kéne legyőzni hozzá

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!