Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elképzelhető, hogy sokan csak...

Elképzelhető, hogy sokan csak FIDESZ megbuktatása miatt fognak a Tisza párta szavazni?

Figyelt kérdés
okt. 19. 06:46
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
34 szavazat
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
*pártra
okt. 19. 06:47
 2/14 anonim ***** válasza:
20%
Úgy legyen
okt. 19. 06:54
 3/14 anonim ***** válasza:
82%

2022-ben az ellenzéki összefogásra is csak azért szavaztak sokan, hogy a Fideszt meg lehessen buktatni, mert programjuk nekik sem volt.

2026-ban ugyanazon emberek fognak a Tiszára szavazni, mint akik 2022-ben az ellenzéki összefogásra viszont a Fideszesek közül is fognak páran a Tiszára szavazni a pedofilbotrány és Orbán Balázs hazaárulásnak vélt kijelentései miatt vagyis a Fidesz már nem fog kétharmaddal nyerni

okt. 19. 07:22
 4/14 anonim ***** válasza:
88%

Pl. én.

Nekem nem szimpatikus Magyar Petya, de rám is igaz, amit én szoktam mondani, hogy ha Orbánt és Gyurcsányt is rossznak tartod, akkor is el kell menni és a kevésbé rosszra kell szavazni (Gyurcsány, vagy jelen esetben MP)

okt. 19. 07:23
 5/14 anonim ***** válasza:
11%
Mivel a Tiszának se programja, se ideológiája, se elképzelései, se tervei nincsenek, csak azok szavaznak rájuk, akiknek mindegy, csak ne a Fidesz legyen.
okt. 19. 07:47
 6/14 anonim ***** válasza:
16%
Igen mert agyatlanok, ha Hitler és Sztálin újraéledne és alapítanának 1 pártot és azt mondják "leváltjuk a fideszt" ezek képesek lennének rászavazni...
okt. 19. 07:47
 7/14 anonim ***** válasza:
76%
Fideszre is sokan azért szavaznak csak, nehogy újra Gyurcsány legyen.
okt. 19. 08:17
 8/14 anonim ***** válasza:
26%
#6 és ez szerinted kinek kellemetlen? A választóknak vagy a kormányodnak?
okt. 19. 08:50
 9/14 anonim ***** válasza:
43%
Ja a sok ostoba csak ezért oda megy majd, mert azt hiszik a Tisza kisebb rossz közben pedig pont, hogy fordítva, a Fidesz is jobb a Tiszától. Inkább MMN, MKKP vagy DK kellene az ország élére!
okt. 19. 11:10
 10/14 anonim ***** válasza:
82%

Mindenkinek azt mondom, hogy szavazzanak a Tiszára, ha leakarják váltani a Fideszt

Magyar Péter is kapjon esélyt Orbán után

okt. 19. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!