Elképzelhető, hogy sokan csak FIDESZ megbuktatása miatt fognak a Tisza párta szavazni?
2022-ben az ellenzéki összefogásra is csak azért szavaztak sokan, hogy a Fideszt meg lehessen buktatni, mert programjuk nekik sem volt.
2026-ban ugyanazon emberek fognak a Tiszára szavazni, mint akik 2022-ben az ellenzéki összefogásra viszont a Fideszesek közül is fognak páran a Tiszára szavazni a pedofilbotrány és Orbán Balázs hazaárulásnak vélt kijelentései miatt vagyis a Fidesz már nem fog kétharmaddal nyerni
Pl. én.
Nekem nem szimpatikus Magyar Petya, de rám is igaz, amit én szoktam mondani, hogy ha Orbánt és Gyurcsányt is rossznak tartod, akkor is el kell menni és a kevésbé rosszra kell szavazni (Gyurcsány, vagy jelen esetben MP)
Mindenkinek azt mondom, hogy szavazzanak a Tiszára, ha leakarják váltani a Fideszt
Magyar Péter is kapjon esélyt Orbán után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!