Elképzelhető, hogy sokan csak FIDESZ megbuktatása miatt fognak a Tisza párta szavazni?

25:
“Nem működik a többpártos demokrácia, mert a versenyhelyzet kiforgatja az embereket önmagukból.”
Dinasztikus királyság?

31: például. Nézd, mindenkinek úgyse lehet kedvezni. Az emberek nagy rész egyébként is csak a szélsőségeket ismeri. Van olyan vadbarom, aki szerint kezdünk Észak-Korea lenni. Meg mekkora diktatúra van. Ezeknek a vadbarmoknak a szülei/nagyszülei/dédszülei nem itt éltek? Vagy mind pártkáder volt?
Olvassátok Madáchot, ő már akkor is tudta, hogy az egész demokráciásdi egy halott ötlet.

34, ettől eldobod az agyad: 10 éve, mióta szavazóképes vagyok, sosem mentem el az urnához.
Haver, nincs kire szavazni.

Nemhogy elképzelhető, hanem szinte biztos?
Mi másért szavaznának? Mi más vonzereje van a Tiszának a pillanatnyilag erős támogatottságán kívül?

"Nemhogy elképzelhető, hanem szinte biztos?
Mi másért szavaznának? Mi más vonzereje van a Tiszának a pillanatnyilag erős támogatottságán kívül?"
Így van. Rogánék ezt nem értik. Nem azért szavaznának a Tiszára meg MP re mert bárki is hasra esik tőle. Szimplán csak a biztos szar helyett(fidesz) inkább szavaznak a bizonytalanra. De azért próbálják karektergyilkolni 🤣😁 mintha nem minden alkalom után tovább nőtt volna a támogatottsága...
Eleinte azt gondoltam hogy csak minden hájjal megkent ravasz gazemberek akik bebetonozzák a hatalmukat mindenhová, de már egyre inkább azt gondolom az ilyen mutatványok után hogy szimplán kretenek.

38:
Pontosan. Ennis azért fogok rá szavazni, hogy a fideszmaffia bukjon és induljon lábbilincsben a bíróságra.
Ezért röhögök mindig az MP elleni karakterrombolasi kísérleteken. Egyáltalán nem érdekelnek engem ezek. Addig, amíg látom rajta a rendszerváltó szándékot, addig rá fogok szavazni, bármekkora hisztis ripacs is. Ezek a jellemhibák eltörpülnek az Orbán rezsim cinikus és gátlástalan országrombolásához képest.

Igen! Vesszen a tolvaj pedofidesz! Ámen!
A fidesznek pár programja van: 1 lopni a magyarok és Brüsszel pénzét meg mindent amit lehet
2 Hazudozni hogy milyen jól élünk hogy több tízmillió megtakarításunk van családonként
3 Hazudozni hogy ezt meg azt fogja felemelni mert most van rá pénz 17 év alatt nem futotta csak Lölőkének meg az orbán brancsnak a sok ezer milliárdból
A fentebbi köcsögöknek akik azt állítják hogy a TISZA pártnak nincs programja azok először cuppanjanak le a melegpedofildeszesek facáról és tájékozódjanak! Íme: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!