Nem gyomorfogató valahol, hogy olyan, mintha mi is háborúban állnánk a megtámadott Ukrajnával?
Moszkvából adták Kádár Jánost, és előtte Rákosi elvtársat is, szellenteni sem lehetett Moszkva engedélye nélkül ebben az országban 50 évig.
Nem értem, hogy lehet az, hogy értjük egymás nyelvét, de olyan, mintha két teljesen különböző országban élnénk, vagy lenne hazánk.
A teljes magyar gazdaság sok évtizeden keresztül, az oroszoktól függöt és az orosz táplálta. Számit, hogy formálisan mi volt a nevünk?
Olyan, mintha valamilyen alternativ Magyarországról beszélnénk folyamatosan, ami nem is létezett.
Marha jó, szovjet megszállás volt, de nem voltunk a szovjet rendszer része :D
Asszem megyek is lapozgatni, mert, hogy én valamilyen teljesen más Magyarországról tanultam. Úgy látszik, az az ország, amiben én éltem, nem is létezett, sosem.
Ma is tanultam valamit. Sosem volt Magyarország.
A Szovjetunióban minek kellett volna lenni az államnyelvnek, ha nem orosznak ?
Szuahélinek ?
Sztálin az szovjet volt, vagy orosz, vagy grúz, vagy milyen ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!