Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem gyomorfogató valahol,...

Nem gyomorfogató valahol, hogy olyan, mintha mi is háborúban állnánk a megtámadott Ukrajnával?

Figyelt kérdés
[link]

okt. 17. 10:34
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/80 A kérdező kommentje:

28, ha én vérkomcsi vagyok, attól változik bármi is a magyar kormány hozzááállásán? Mi lesz jobb, vagy rosszabb, attól hogy vérkomcsi vagyok?

Egyébként megnyugtatásul közlöm, nem én hoztam, kommunista döntéseket Magyarországon, hanem a magyar kormány, ők hoztak árstopot, extraprofit adót, miattuk nem volt üzemanyag.

Én csak egy egyszerű kérdező vagyok.

okt. 18. 06:05
 32/80 A kérdező kommentje:

Tételezzük fel, hogy egyszer valamilyen módon véget ér ez a háború és tételezzük fel azt is, hogy valamilyen módon, de Ukrajna megmarad, mint állam. És tételezzük fel, hogy a mi kormányunk pokitikájban semmiféle változás sem fog bekövetkezni, ami modnjuk az EU és NATO tagságunk lesz hatással. Kevésbé leszünk tagok, mint ma.

Ha Ukrajna megmarad és összeszedi magát és esetleg úgy dönt, hogy revansot vesz az általunk elkövetett sérelmeiken, ki fog nekünk segiteni azellen az ország ellen, aki képes volt megmaradni egy ruszki inváziót követően?

okt. 18. 07:17
 33/80 anonim ***** válasza:
69%

"Ha Ukrajna megmarad és összeszedi magát és esetleg úgy dönt, hogy revansot vesz az általunk elkövetett sérelmeiken, ki fog nekünk segiteni azellen az ország ellen,"

Szóval magad is elismered, hogy egy retkes, agresszor maffiaállam.

Ilyen felvázolt szcenárió mellett akkor Magyarország számára a teljes megszűnése lenne a lehető legjobb! Nemde?

okt. 18. 08:35
 34/80 A kérdező kommentje:

Nem, semmiféle agresszor államról nem irtam, igy nincs mit elismernem.

Nem ezt irtam.

Az agresszornak Vlagyimir Putyin Oroszországát tartom, aki 2014-ben elöször elfoglalta a Krim-et, majd 22-ben inváziót kezdett a szomszédja ellen.

Nem tartom Ukrajnát sem agresszornak, sem maffiállamnak, vagy max annyira, mint 0rbán NER-jét.

okt. 18. 08:41
 35/80 anonim ***** válasza:
68%

jajj.

"ha én vérkomcsi vagyok, attól változik bármi is a magyar kormány hozzááállásán"

ne takarózz a kormánnyal. ne terelj.

"Én csak egy egyszerű kérdező vagyok."

na azt vettük észre.

"Kevésbé leszünk tagok, mint ma."

ezen a hülyeségen nem lepődök meg a kérdésedből kiindulva. de nem is kezdem el magyarázni hogy miért baromság amit írtál mert úgy se bírnád felfogni.

"Ha Ukrajna megmarad és összeszedi magát és esetleg úgy dönt"

és te ezeknek a talpát nyalod. ha nem a szovjeteknél, akkor majd itt nekik fogsz térdre borulni. mondom én hogy ritka erkölcsi nyomorék vagy.

akkor ukrajna, mint euba és natoba törekvő állam, megtámad egy másik nato tagot? ezt már inkább nem is kommentelem. érdekes gondolkodású emberek vannak az biztos.

okt. 18. 09:51
 36/80 Jeffrey Spender ***** válasza:
68%

Kérdező

A történelmi tények sem passzolnak neked.

okt. 18. 12:03
 37/80 A kérdező kommentje:
35, látod, attól, hogy én vérkomcsi lennék, az égvilágon semmi sem változik a magyar kormány politikájával kapcsolatban. Nem az én vérkomcsiságomon múlik.
okt. 18. 12:11
 38/80 anonim ***** válasza:
68%
de az hogy ilyen hülye vagy az már rajtad múlik :D
okt. 18. 12:13
 39/80 A kérdező kommentje:
38, Nekem ezzel soha nem volt gondom, nem lehet mindenki nemzetiül okos, viszont az nem a te problémád, de a kormány és a döntései, ugyanúgy a te problémád, mint az enyém.
okt. 18. 12:15
 40/80 Jeffrey Spender ***** válasza:
68%
Kérdező, a Krím történelmét mennyire ismered ?
okt. 18. 13:17
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!