Nem gyomorfogató valahol, hogy olyan, mintha mi is háborúban állnánk a megtámadott Ukrajnával?
# 41
Én erősen kétlem, hogy az átlag amerikai cukrász, buszsofőr, virágárus, vagy tanár vagy akár bíró elsőre bele tudná bökni a vaktérképen a gombostűt oda, ahol Ukrajna van. Nem érdekel senki átlagembert Ukrajna az USA-ban, meglehet azt sem tudják mi az.
41, amerikai propaganda nélkül is tisztában vagyok vele, hogy itt voltak nálunk majdnem 50 évig, és akkor is a mi vendégszeretetünket kellet élvezinük, ha mi azt egyáltalán nem akartuk.
Nem kell amerikai propaganda a saját történelmünkhöz.
Kérdező
Ez a párhuzam tökéletesen rossz.
A II. világháborúban a hitleri Németország haverságát keresve hadat üzentünk mind Oroszországnak, mind az USA-nak, és mind a kettő ellen ment a nyílt és őszinte uszítás.
Ukrajnát senki nem szállta meg, Ukrajna névvel nem nagyon létezett történelmileg ilyen ország, szóval nem értem, Miről is beszélsz.
A Krímnek meg nulla eredeti ukrán őslakossága van, azt az Oszmán-Török Birodalomtól vette meg a Cári Oroszország.
A szovjet megszállás előtt ez volt, kérdező:
Hitler nézte ki magának Szovjet-Ukrajnát / Délnyugat-Oroszországot, minimum.
Amikor már javában ment a háború, az akkori Magyar Filmhíradóban csináltak egy 3,5 perces tájékoztatót a háború okairól, azonban a háborút meglepő módon nem ideológiai, vagy fajelméleti tanokkal indokolták, hanem nyíltan, őszintén leírták, hogy ezeknek kell az orosz termőföld, és nehézipar.
https://www.youtube.com/watch?v=LqW-WFF3vMo&ab_channel=Nemze..
Ez valahol le van írva, hogy kettő nehézsúlyú és embertelen diktatúra harcába mi is beavatkozzunk, az első sorban ?
"Nem kell amerikai propaganda a saját történelmünkhöz."
mégsem vagy tisztában azzal hogy azokat akkor szovjeteknek hívták és nem oroszoknak. te meg a történelem...
Az hagyján, hogy én nem vagyok vele tisztában, hiszen én a kérdező vagyok, a kérdezők, pedig azért kérdezők, mert valamit nem tudnak!
De, hogy az 56-osok sem voltak vele tisztában, meg mellé egy egész ország?
Nézd csak:
Magyarország is a szovjet únióhoz tartozott, ezek szerint lehet, hogy mi támadtuk meg saját magunkat és lehet, hogy nem is az oroszoktól akartunk függetlenek lenni, hanem öngyilkosságot szerettünk volna?
15 évvel ezelőtt, ezért, még történelemhamisitásért eljárás indult volna az ilyenekért. Eszméletlen, amit ma meg lehet tenni ebben az országban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!