Nem gyomorfogató valahol, hogy olyan, mintha mi is háborúban állnánk a megtámadott Ukrajnával?
Én viszont emlékszem, hogy valami 128. hegyi dandárt emlegetett valamelyik orkrán haverod, ami 3 nap alatt a Balatonnál lenne.
Nem szégyen ám használni a Google-t! Vagy vegyük alapul az olaj és gázcsap folyamatos tekergetését.
Netalán a munkácsi turul levágását, mert egy megtámadott országnak az volt ugye a fő problémája. De még a nyelvtörvényt is hozhatom példának.
Nekem nincsenek haverjaim és, a személyeskedésre nem fogok tovább reagálni.
Én nem téged sértettelek meg, azt sem tudom, hogy ki vagy. Én a magyar kormány politikáját sértem, ha közöd van hozzá, akkor vállald a felelőséget, de akkor közszereplő vagy.
Én, amire emlékszem, az az, hogy volt egy polgi, aki kimondottan az 0rbáni politikát szidta és közölte, hogy a magyarokkal semmi baja, csak a kormánnyal.
Ezt a kommentet nem a te sértésednek szántam, ha sértésnek veszed, úgy te magad vagy a kormány döntéshozója.
A magyar kormánynak csak a szája járt mindig, mert a magyarellenes attitűdért ennél mogorvábban kellene állni hozzájuk.
És egyebként nem csak egy polgi hőbörgött. Ott volt az a szőke förmedvény nagykövet, Kulabá', satöbbi.
Nem is értem mire fel kellene ezek elnézni bárkinek, majd a seggüket nyalni.
25: az ungvári központi iroda felrobbantását kellett volna még ideírni, meg a beregszászi ivóvíz mérgezést.
sztem a kérdező egy vén komcsi, ha az ukránok talpát ezek után így nyalja, akkor ő térdre borulva várhatta anno a szovjeteket hogy a puskatussal verjék ki az első fogait és eztán el is sírta volna magát örömében.
+ örömmel adta volna át a nőnemű családtagjait hogy szórakozhassanak velük a muszkák.
a kérdező egy erkölcsileg nyomorék, és elképesztő hogy ennyire ostoba emberek vannak szavazati joggal.
Az Ukrán Kormány nem képes nem bunkó, minősíthetetlen stílusban megnyilvánulni, rendszeresen fenyeget másokat. Még a német kancellárt is vérig sértik, mégis ahelyett, hogy a németek ilyenkor betartanának nekik, ők esedeznek bocsánatért Ukrajnában.
Velünk 2017 óta nyíltan ellenségesen viselkednek, legsúlyosabb tettük az volt, hogy Magyarországot nemzetbiztonsági fenyegetésnek kiáltották ki, akkor Mit csináljuk velük ?
Térdre az Ukrán Kormány előtt ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!