Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 2006-ban az embereknek elegük...

2006-ban az embereknek elegük lett a vezetésből és ezt jelezték is nekik. Ma nincs ilyen elégedetlenség a társadalmunkban?

Figyelt kérdés
Tehát az akkorihoz képest ma jól mennek a dolgok? Vagy ha rossz is az irány, nem annyira mint akkor? Vagy csak egység nincs?
okt. 13. 15:49
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
76%
2006-ban úgy látszik, hogy ezt a szutykot akarták az emberek, ami ma van.
okt. 13. 15:55
 2/19 HakapiszikMatyi ***** válasza:
0%

2006-ban elég komoly "össznépi" nösszefogás volt. Többségben persze, mi "Náci"-k, akik fel is álltak a fotelből.

Nem mennek jól a dolgok, ahhoz képest, csak töketlen "fotelharcos", aki ellenzi.

Ha 2026-ban nem lesz kissebbségben a FIDESZ, akkor megígérhetem neked, hogy "vén fejjel" is odaverünk nekik.

"ma 15:55"

Nem ezt akartuk! Azt akartuk, hogy a "gengszterváltás" legyen valódi rendszerváltás. És, most szívunk a FIDESZ miatt. ( TISZA hívők kivételével, mert ők lúzerek.)

okt. 13. 16:14
 3/19 anonim ***** válasza:
6%

2.

igen,a liberálisok nem képesek még normálisan föl lázadni sem a nácikat meg elnyomják így nem lesz változás

okt. 13. 16:34
 4/19 anonim ***** válasza:
#3 Legalább már felvállaljátok. 😂
okt. 13. 16:42
 5/19 anonim ***** válasza:
29%

4.

ez nem felvállalás kérdése ,nektek ugyanis mindenki náci aki nem ért egyet veletek !

így értem a nácit, nem úgy hogy hitlerista .

habár mondjuk ha jobban megnézzük viszont az ukrán nácikat akik tényleg látszik ti erősen támogatjátok .

okt. 13. 16:44
 6/19 anonim ***** válasza:

5, van különbség valakivel nem egyet érteni és van különbség bőrszin, vallás és szexualitás alapján megitélni másokat.

Az egyik a demokrácia része, a másikat viszont, jobb helyeken, még a törvény is bűnteti.

Én egyes szám, első személyben, sosem a nácizom a velem egyet nem értőt, viszont, ha valaki ezalapján próbál fellépni, mint akár itt ezen az oldalon is elég sokan, az tényleg elitélendő. És ez nem politikai alap, hanem a saját erkölcsöm szerint.

okt. 13. 16:50
 7/19 anonim ***** válasza:
8%

6.

de akkor az ukrán nácikkal miért nincs problémád?

így te is egy mocskos náci vagy csak!

okt. 13. 16:58
 8/19 anonim ***** válasza:

7, magyarként, nekem bőven elég a saját országommal foglalkozni, van nálunk éppen elég probléma.

De attól, hogy személyeskedsz másokkal, még nem fogsz vitát nyerni és, sosem használtam azt a kifejezést, amit te rám akarsz kenni.

okt. 13. 17:01
 9/19 anonim ***** válasza:
A mindig aktuális választásokig sokmindenki csak hőbörög ma, ha meg ott lenne a lehetőség, akkor meg rengetegen játsszák a szenilist. Ez a gond.
okt. 13. 17:12
 10/19 anonim ***** válasza:

#7 Nekem van problémám. Sőt, az orosz Wagner csoport nácijaival is van. Akkor most mi van?

Neked és nekik sem kéne etnikai alapon több millió ember deportálása meg kiiktatása mellett érvelni és máris jobb hely lenne a világ. Vagy akkor ezek szerint neked csak a kűfődi nácikkal van bajod, a magyar nácikkal nem? Mert általában az etnonacionalistáknál ez a kettős mérce az alap.

okt. 13. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!