Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek a TISZA párt...

Szerintetek a TISZA párt hogyan fog viszonyulni az LMBTQ-hoz?

Figyelt kérdés

Nem tudok arról, hogy nyilatkoztak volna róla, de kíváncsi leszek a TISZA hozzáállására. Előbb-utóbb beszélni kell erről is.

Szerintem a Fidesz szavazók egy részének az is tetszik a kormányban, hogy nem igazán ad helyet ennek a jelenségnek. Ha a TISZA nyíltan támogatná, mint a Momentum, akkor esélye sem lenne arra, hogy a fideszesek átpártolnak Magyar Péterhez. Sőt, nem kizárt, hogy a TISZA szavazókat is veszítene.

Mit fog lépni Magyar Péter ebben a kérdésben?

okt. 10. 07:59
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
71%
Szerinted az élet is egy meleg propaganda, mert itt is megjelennek meleg karakterek.
okt. 11. 17:17
 32/38 anonim ***** válasza:
71%

Vagy pl. A rózsa neve c. film (1986) is propaganda ?

A kormány se tud pontosítani, hogy tulajdonképpen, mit ért LMBTQ propaganda alatt (ami nincs) hátha neked sikerül.

okt. 11. 17:23
 33/38 A kérdező kommentje:

Az a probléma, hogy szerintem sokan el sem tudják képzelni, hogy valaki politikai elkötelezettség nélkül mondjon véleményt, vagy politizáljon.

Kár. Sokkal jobb így. Ha úgy látom jónak, egyetérthetek a kormánnyal, akkor egyetérthetek az ellenzékkel.

Ezért nem szavaztam - és nem is fogok! - senkire. Mert akkor elveszíteném a függetlenségemet.

okt. 11. 17:31
 34/38 anonim ***** válasza:
79%

Még mindig várom a pontosítást, hogy LMBTQ propaganda alatt mit értesz ?

Ha nem szavazol senkire, a fideszre szavazol.

Ez nem "ítélet" feletted, csak így van.

okt. 11. 17:34
 35/38 anonim ***** válasza:
0%

#34!

Nagyon sajnálom, hogy nem vagy képes felfogni magadtól, mi történik a világban. Ez annak ellenére sem sikerült neked, hogy már a kérdésed előtt is magadtam a választ.

okt. 11. 23:19
 36/38 anonim ***** válasza:
Gratulálj magadnak, más úgysem fog.
okt. 12. 00:57
 37/38 anonim ***** válasza:
#35 Ilyen az, amikor gondolkozol?
okt. 12. 22:21
 38/38 anonim ***** válasza:

#37!

Saját tapasztalat híján szeretnél információt szerezni erről a számodra ismeretlen tevékenységről?

nov. 7. 17:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!