Szerintetek a TISZA párt hogyan fog viszonyulni az LMBTQ-hoz?
Nem tudok arról, hogy nyilatkoztak volna róla, de kíváncsi leszek a TISZA hozzáállására. Előbb-utóbb beszélni kell erről is.
Szerintem a Fidesz szavazók egy részének az is tetszik a kormányban, hogy nem igazán ad helyet ennek a jelenségnek. Ha a TISZA nyíltan támogatná, mint a Momentum, akkor esélye sem lenne arra, hogy a fideszesek átpártolnak Magyar Péterhez. Sőt, nem kizárt, hogy a TISZA szavazókat is veszítene.
Mit fog lépni Magyar Péter ebben a kérdésben?
Lehet hogy félreérthetően szerkesztettem a hozzászólást.
Én egyetértettem a hozzászólásoddal.
#21 bocs, tényleg. Én sem értelmeztem jól.
Várjuk a kérdező reakcióját :D
Miért pont ebben lenne politikai véleménye?
Másban sem volt még.
Kisebbségetek? Sem kormánypárti, sem ellenzéki nem vagyok, függetlenül szemlélem a politikát.
Azt meg nem mondanám, hogy az LMBTQ nem fontos kérdés, hiszen a kormány a legutóbbi választást is részben az ellene való kampányolással nyerte meg.
Valszeg Magyar Péter is tudja, hogy ez fontos kérdés, csak mielőtt nyilatkozna, átongondolja, mit mondjon.
#27!
Ha igaz lenne, hogy nemn vagy ellenzéki, akkor nem az ő propagandájukat mondtad volna most. A kormány nem az LMBTQ ellen van, az LMBTQ propaganda ellen.
Nem lehet, hogy egy 1% abberált kisebbség irányítson.
"LMBTQ propaganda ellen" ezt tudnád definiálni ?
Ha például egy film esetleg melegekről szól vagy egy filmben megjelenik egy meleg karakter az nem propaganda.
"Ha például egy film esetleg melegekről szól vagy egy filmben megjelenik egy meleg karakter az nem propaganda"
Ha egy film direkt arról szól,olyan témájú az nem.
De, beleteszik olyan művekben, amik amúgy nem arról szólnak, akkor az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!