Szerintetek a TISZA párt hogyan fog viszonyulni az LMBTQ-hoz?
Nem tudok arról, hogy nyilatkoztak volna róla, de kíváncsi leszek a TISZA hozzáállására. Előbb-utóbb beszélni kell erről is.
Szerintem a Fidesz szavazók egy részének az is tetszik a kormányban, hogy nem igazán ad helyet ennek a jelenségnek. Ha a TISZA nyíltan támogatná, mint a Momentum, akkor esélye sem lenne arra, hogy a fideszesek átpártolnak Magyar Péterhez. Sőt, nem kizárt, hogy a TISZA szavazókat is veszítene.
Mit fog lépni Magyar Péter ebben a kérdésben?
Manfréd Wéber majd megmondja Petikének...és úgy!
Cserébe természetesen nem függesztik fel a mentelmi jogát.
Miért mi a baj ezzel a kérdéssel? Téged talán nem érdekel, hogy a legnagyobb ellenzéki párt LMBTQ párti-e, vagy sem?
Az LMBTQ a modern politikai egyik témája, megkerülhetetlen.
Láthatóan a Fidesznek ekörül forog az agya. Többet foglalkoznak vele mint a meleg közösségek.
Nem véletlenül, amilyen erkölcsi fertő van abban a pártban.
Olyat nem tudtok elképzelni hogy egy párt vagy politikus nem ekörül forog, hanem mondjuk szabadon hagyja a témát és az országért kormányozna dolgozna?
És nem akar mindenképpen nemi gender témában igazságot tenni az országban, mert tudja hogy ez kivül esik a kormányzási területén? Az hogy az illiberális Fidesz mindenbe beleszól még a hálószobák titkait is ő akarja meghatározni, nem jelenti azt hogy a többi másik pártnak is így kéne tenni. Nem gondoljátok?
Te érintett vagy és szeretnéd ha támogatnának?
Mert ha nem, akkor - a #17 válaszolóval egyetértve - miért hozod fel a témát?
Hogy napirenden legyen és hergelni lehessen vele?
#19 A szexuális életem szükséges támogatottsága benne van az alaptörvényben.
A témát pedig nem én hoztam fel, csak reagáltam egy propaganda kérdésre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!