Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzékiek minden kormányp...

Az ellenzékiek minden kormánypárti szavazót lenéznek vagy csak az elvakultakat?

Figyelt kérdés

Én mérsékelt jobboldalinak tartom magam, eddig a Fideszre szavaztam mindig, de ez nem azt jelenti, hogy 100%-ban egyetértek mindennel, amit ők csinálnak vagy képviselnek. Vannak dolgok, amik tetszenek, hogy támogatják a családokat, a határon túli magyarokat, az egyházakat, ezek nekem fontos szimbolikus dolgok. Ettől függetlenül az ellenzékieknek igazuk van, hogy van probléma az egészségügy, oktatás, korrupció terén, de abban nem vagyok biztos, hogy ők jobban csinálnák, ha ott lennének. Egyedül, amiben azt hiszem, hogy tényleg jobbak lennének, az hogy a nyugati világban szalonképesebbek lennének.

Viszont az ellenzékiek közül is sokan túlzásba visznek dolgokat, nem mindenki, ezt szögezzük le. Viszont sokszor az jön át kommentek alapján, hogy olyasmiknek is örülnek, amiken nem illene, pl hogy csökken a születésszám vagy bedőlnek a csok hitelek. Azt sem gondolom, hogy mindegyikük önjelölt lmbtq aktivista lenne, de nem is határolódnak el eléggé ezektől a dolgoktól. Amúgy meg Magyar Péter is bő fél éve még a NER része volt, most meg istenítik. Ezek szerint megbocsátották neki a fideszes múltját. Akkor azoknak is meg kell majd, akik most is fidesz szavazók.

okt. 4. 15:56
1 2 3
 21/21 BécsiFehér ***** válasza:

"Ettől függetlenül az ellenzékieknek igazuk van, hogy van probléma az egészségügy, oktatás, korrupció terén, de abban nem vagyok biztos, hogy ők jobban csinálnák, ha ott lennének."

Nem ezt hívják kognitív disszonanciának?

"Magyar Péter is bő fél éve még a NER része volt"

Saját definíciója szerint ahhoz, hogy valaki "NER-lovag" lehessen legalább évi 100 milliárd bevétel a beugró. Az ő fizetése nagyságrendekkel kevesebb volt, vállalkozó sógorom a többszörösét keresi, mégsem része a NER-nek (és TISZA szimpatizáns).

okt. 25. 09:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!