Jobb lenne az élet ma Magyarországon ha Gyurcsány Ferenc maradt volna ilyen hosszú ideig miniszterelnök?
Gondolok a szociális hálóra, oktatásra, egészségügyre, valamint világ általi megitélésünkre.
Nagyon sokáig ellene voltam,de jelenleg olyan mélyre sikerült süllyednünk , hogy már elgondolkodtató,hogyan alakulhatott volna a sorsunk ebben az esetben. Ti mit gondoltok? Tudom ,kár ezeken agyalni,mert semmi jelentősége,de kíváncsi vagyok hogyan látjátok.
Akkor már nem lenne régesrégen lakásom sem, nagyon sokan váltunk volna azóta hajéktalanná a nála csökkenő jövedelmel, a megfiethetetlen energia árak miatt!
Sőt az utcán, a hajláktalanok között kint már vagy éhenhaltunk volna nagyon sokan, vagy megfagyunk valamelyik télen, ha még mindig Gyurcsány Ferenc lenne, vagy akár a lánynevén emlegrtett felesége, Dobrev Klára. Nála épp ugyanúgy, hiszen ők ketten vezették akkor is sz országot, még ha nem is mondták akkor a nevét, mert nem akarták mindkrttőjük nevét lejáratni!
Mi másért szavazta le őket még 2010 tavaszán végtelenül felháborodott tömeg?
Miért nem kapnak azóta sem esélyt? Egyáltalán nem véletlenül! Abban az időszakban, még kormányon megmutatták, nekik nem számít, hogy valaki magyar!
Ők az EU és az IMF politikai megszotító elvárásainak igyekeztek megfelelni, nem a magyar emberek igényeinek!
Most is bármeéyik ellenzéki párt ugyanazt tenné, azért nem kapnak szóta már több esélyt!
17-es,
Orbán Viktor személyesen Völner Pált bízta meg, hogy minél kevesebb kilakoltatás legyen az országban, hogy mindenkinek biztos lakhatása legyen. És jól is végezte a dolgát: csak sokezres nagyságrendben végeztek jogtalan kilakoltatásokat országszerte.
Köszönjük, Völner Pál úr, köszönjük Orbán Viktor miniszterelnök úr! 😊😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!