Balliberális! Ha egy aranyhal teljesítené három tetszőleges kívánságodat, akkor köztük lenne, hogy Magyarország miniszterelnöke Gyurcsány Ferenc legyen?
"Én simán el tudom képzelni, hogy ezt akarják a balliberálisok."
Kérdező, aludj nyugodtan nyitott ablak mellett! Az eszedért nem fognak ellopni.
"Ez a kedvencem, amikor egy szellemi fogyatékos, semmirekellő, csicska szalagdroid jobberproli a kontinentál gumigyárból, aki 24 órából minimum 20at azzal tölt, hogy szidja a cigókat, a libsiket, a zsidókat, a b-zikat, kikéri magának, ha más is cigányozik :DD"
Látod apuka, jól összefoglaltad azt, hogy a balliberált hogyan látja maga körül a világot, mi az sötét, ostoba felsőbbrendű gőg, ami körüllengi a maga kis nagyon zárt véleménybuborékját, és miért mosnak fel vele minden 4-ik évben :D
Az én kivánságaim a következők lennének:
-Győzzenek le mindenkit, akit csak akarnak és éljenek békében saját magukkal
-Csináljanak egy olyan országot, amiben boldogan tudnak élni
-Hagyják a határokat nyitva
Látod, apuka, tökéletes lenyomatot adsz arról, hogy egy retardjobber hogyan látja maga körül a világot. Azt hiszed, hogy mindenki, aki lenézi az ostoba fajtádat, az ellenzéki szavazó? :D
Sz-rok az ellenzékre, apuka, szavazni se járok, sőt, alapvetően úgy gondolom, hogy pont olyan kormánya és pont olyan ellenzéke van ennek a semmirekellő ostoba csicska népnek, mint amilyet megérdemel, úgyhogy pont jó helyen van a fidesz ott, ahol van :D
Ti szopjátok be a f-szt, nem én, engem gyakorlatilag nem érint, hogy melyik f-szszopó politikus ül melyik bársonyszékben :D
"Látod, apuka, tökéletes lenyomatot adsz arról, hogy egy retardjobber hogyan látja maga körül a világot. Azt hiszed, hogy mindenki, aki lenézi az ostoba fajtádat, az ellenzéki szavazó? :D"
Igen, mint ahogy te minden nem ellenzékiről rögtön cigányra meg szalagmunkás jobberre asszociálsz, mert a Mi kis falunkból ismered csak a világot :D Én nem szopok f_szt, mert hajlandó vagyok dolgozni is a pénzért nem otthon vakarni a gyakori előtt a valagam és picsogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!