Elképzelhető , hogy az LMP adja majd a baloldali kormányfő-jelöltet 2022-ben?
Figyelt kérdés
2020. aug. 11. 18:55
1/12 anonim válasza:
Nem hiszem... Szerintem inkább a DK vagy a Momentum fogja adni.
2/12 anonim válasza:
Én sem hiszem.. Szerintem az lenne a legjobb hogy egy függetlent előkerítenének valahonnan.
3/12 anonim válasza:
Nem igazán. Bár ha azt nézzük, hogy 18-ban egy 1%-os párt adta, miért ne. Amúgy nem mindegy?
4/12 anonim válasza:
Dobrev lesz. Addigra felfuttatjak.
5/12 anonim válasza:
Szerintem keresni fognak egy "civil" jelöltet és kitétel lesz, hogy nem lehet sehol se párttag.
6/12 anonim válasza:
Mivel az LMP centrista, nem. Mikor fogják már fel az emberek, hogy a baloldal és az ellenzék nem ugyanaz? Én a DK-ra vagy a Momentumra tippelnék most népszerűség alapján és remélem, hogy nem DK lesz.
8/12 anonim válasza:
Az egyetlen figura, aki alkalmas lett volna miniszterelnök-jelöltnek, kilépett az LMP-ből és felcsapott ügyvédnek.
9/12 anonim válasza:
#8 Ezzel egyet kell hogy értsek
10/12 anonim válasza:
Szerintem is független lesz, vagy olyan jelölt, amelyik minden ellenzéki párt SZAVAZÓTÁBORA (és nem csak politikusai) képesek elfogadni. Tehát Gyurcsány kizárva, bár ez nincs is tervben, hiába riogat ezzel állandóan ezzel a Fidesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!