Jobb lenne az élet ma Magyarországon ha Gyurcsány Ferenc maradt volna ilyen hosszú ideig miniszterelnök?
Gondolok a szociális hálóra, oktatásra, egészségügyre, valamint világ általi megitélésünkre.
Nagyon sokáig ellene voltam,de jelenleg olyan mélyre sikerült süllyednünk , hogy már elgondolkodtató,hogyan alakulhatott volna a sorsunk ebben az esetben. Ti mit gondoltok? Tudom ,kár ezeken agyalni,mert semmi jelentősége,de kíváncsi vagyok hogyan látjátok.
Szerintem Gyurcsánnyal jobb lett volna. Nincsenek megalomán ötletei, nem költöttünk volna 1.000 milliárdokat kormány propagandára, focira, stadionokra, etc.
Hacsak a fenti tételeket egészségügyre, oktatásra költik előrébb lennénk.
“ Lenne b_zulás, transzik minden.”
Mondjuk legalább pedok nem lennének, mind egyeseknél… bár tudod mi a gáz? Amit te itt felsoroltál azok is pont nálatok vannak, az első az már volt, nem egy, a másik meg a propaganda tv-n vasárnaponként a nő férfinek öltözve táncol, a férfi nőnek, ok, hogy ez csak show… de hol van ott akkor a gyermekvédelem?
Kérdező!
Gyurcsány maga mondott le mert még ő maga is alkalmatlannak tartotta saját magát az ország vezetésére.
Ha már annyira kedvenced akkor elhihetnéd neki magának, hogy sokkal jobb volt hogy lemondott.
Nem tudom, én amúgy nem is kedvelem Gyurcsányt és politikáját, de ha annakidején ő fel- és beismerte a kormányzása hibáit, akkor valószínűleg azok korrigálására is képes lett volna.
Szerintetek Orbánéktól elvárható, hogy valaha is elismerik a hibáikat?
Egy szóval nem mondtam hogy a kedvencem, csak megfordult a fejemben hogy talán kevésbé lenne katasztrofális a helyzet mint ami most van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!