A kormány be akarja tiltani a napelemek telepítését lapostetőre, erkélyre, parkolóba autók fölé és minden látató helyre. Szerinted is jobban rontja a városképet, mint amennyi haszna van?
Figyelt kérdés
okt. 1. 13:05
11/15 anonim válasza:
Meg a békáká is dobálhatja el az utcai jegyárusító roncsait, - mert közterületen zabálják a napsugarakat...
12/15 anonim válasza:
Az autópályákon üzemeltetett segélykérők is mehetnek a kukába...
NoProblem..
13/15 anonim válasza:
Én tuti kiteszem és nem érdekel mit mond az idióta kormány
14/15 anonim válasza:
kérdező: nem tudom honnan vetted ezt a hülyeséget de úgy látom hogy mindenki beszopta .
csak a műemlék épületeken tiltották be a napelemet amúgy nem tudom miről beszélsz meg a többiek is hogy miért szopták be,senki nem nézett utána
15/15 anonim válasza:
Kérdező: honnan az információ erről a betiltásról?
Csak mert kész tényként írod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!