A fideszes szavazó miért vásárol nyugati termékeket?
Ok. és ha konzervatív, jobboldali vezetése lesz egy nyugati országnak, akkor vehetnek a Fideszes szavazók nyugati termékeket? Megengeded?
Vagy csak úgy ampakk nyugat?
A Fidesznek nem a nyugattal van baja, hanem a bolsevik vezetésével.
De tessék, ilona musk teslái kifejezetten a konzerv politika termékei, a náci mercédeszekről nem is beszélve.
Akkor meg a liberálisok kizárólag üljenek renyókban, aminek az igazgatója egy feminista nő.
Mert nem vagyok oroszpárti és amerika és ukrán győlölő sem. Ezért kérdező.
😉😉😉
3as, nem a fideszről szól a kérdés, hanem a fideszes szavazóról, aki a gyűlöletpropaganda hatására harsogja hogy mennyire utálja ezt meg azt.
Érzek némi összeférhetetlenséget amikor valaki azt mondja hogy utálom az amerikaiakat meg a németeket de ott virít a 3 csík a cipőjén és a pipa a pólóján.
Én nem utálok senkit, szóval nem értem, ezért kérdezem.
Én vásárolok Kínából és vannak orosz ismerőseim is, de
nem szimpatizálok sem a kínai rezsimmel amely arcfelismerő térfigyelő kamerákkal pontozza az elvtársakat meg az orosz rezsimmel sem amely megmérgezi a politikai ellenfeleit meg kidobja az ablakból a kegyvesztetteket, mégsem gyűlölöm sem a kínaiakat, sem Kínát sem Oroszországot sem az oroszokat, hisz a kisember nem tehet ezekről, ahogy én sem tehetek arról hogy Döbrögi a góré.
Ellenben a fideszes gyűlöl mindent és mindenkit, hangot is ad neki de nem cselekszik ennek megfelelően.
Egyértelműen követni kell Viktorta szövegét, miszerint:
"...ne figyeljenek oda arra, amit mondok, egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!