Milyen az az ember, aki csak akciós termékeket vásárol mindenhol?
Mi a probléma az ilyen emberekkel? Minden van akciósan, kivéve az élelmiszert.
Pl. ruháim 90 %-a akciós. Persze veszek teljes áron is.
Autó is van akciósan, akár szalonból.
Mi ezzel a probléma? Egyébként nem csak szegény ember vásárol így, vannak full gazdagok is.
Nem dohányzom és nem is igazán iszom alkoholt. Jó mondjuk kávézom de az egészséges.
Prolik? Nem hiszem. Illetve nem csak, de lehet 1-2 ilyen. Az Andrássy úti luxus boltokban is van akció, oda is a prolik mennének?
vehetek egy telefont 160e-ért meg egy ugyanolyat 140e-ért akkor a 140e-t választom, akkor is ha 10 millióm van a bankban. Minek fizessek érte többet? Főleg ha 1és ugyanazt tudja a 2 készülék?! Miért is fizessek érte 20e-rel többet?
Most volt az emagon leértékelés. 50e-es széket megvehettem 21e-ért. Számomra qrvajó üzlet volt. 50e-et meg nem biztos, hogy valaha is adtam volna azért a székért, pedig kényelmes! Lényegtelen, hogy nem vágott volna földhöz ez az összeg.
Szerintem egy tudatos vásárló nézi az árakat, az ár-érték arányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!