Megbízható bolt a Computer Imperium, ha laptopot vásárol az ember?
Figyelt kérdés
Már napok óta bújom a netet, és egyedül csak itt találtam meg megfelelő specifikációval laptopot amit szeretnék.
Ráadásul van pixelhiba garanciájuk, ami például se az edigitalnál, se a mediamarktnál nincs.
Vegyes dolgokat olvastam a boltról, de a legtöbbjében az előre összerakott gépeket fikázták, de esetemben ugye nem erről van szó.
Olvastam, hogy néhány embernek a garanciával is voltak problémái. Ezt már csak azért nem értem, mert a laptop esetében nem az Imperium, hanem -esetemben- a Lenovo a felelős, ugyanis el- és visszaszállításos garanciát adnak.
Ennek tudatában úgy gondolom, hogy mindegy, hol veszem meg a laptopot, de azért jól jönne egy kis megerősítés.
2014. szept. 2. 17:40
1/3 anonim válasza:
Laptopot nyugodtan vehetsz tőlük, azokat nem ők rakják össze. Garanciális dolgaikat nem ismerem, de ha problémáznak, csak mondd nekik, hogy följelentést teszel a fogyasztóvédelemnél és máris cselekednek :)
2/3 anonim válasza:
Én is pont ezen agyalok. Elég rosszakat olvastam, hogy ha beviszed a gépet garira,hogy intézzék, akkor azt màr többet nem látod stb.. Én eléggé félek töle... De màshol meg nem talàlom azt lapost ami érdekelne... Elég tanàcstalan vagyok. :O
3/3 A kérdező kommentje:
Hát én inkább egy más laptopot választok, nem akarom, hogy valami baj legyen. De ha te ott vennéd meg, megírhatnád a véleményed.
2014. szept. 5. 00:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!