Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter tényleg nárciszti...

Magyar Péter tényleg nárcisztikus személyiség , mint azt sokan állítják? Mennyire hiteles ellenzéki a 14 éves NER-es múltjával?

Figyelt kérdés

szept. 26. 18:22
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
0%

Mutasd már meg nekem azt a "tendenciát", légyszíves! Tegyél be ide egy linket, ami ezt ténylegesen igazolja.

De mielőtt ezt megtennéd, én azért emlékeztetnélek téged arra, hogy júniusban volt egy választás, ami szerintem nagyon is alkalmas arra, hogy számoljunk. Ha összeadod a Tisza szavazóit a hatpárti összefogás maradék szavazóival, akkor szinte hajszálra pontosan ugyanannyi ellenzéki szavazó van, mint 2022-ben.

De mindegy is, várom a "tendencia" kimutatását!

nov. 6. 15:51
 32/43 anonim ***** válasza:
81%

Nem a 30-as vagyok, de ez már alapból nettó hülyeség, mert Márky Zay és Magyar Péter közt is vannak különbségek, illetve a mai helyzet és a fidesz körül bűzlő, kiderült dolgok mögött is bőven vannak, így 2022-t kb fel se lehet hozni példának.

nov. 6. 15:59
 33/43 anonim ***** válasza:
0%

A számok magukért beszélnek. Ez nem közvéleménykutatás.

"mert Márky Zay és Magyar Péter közt is vannak különbségek"

Például?

"a fidesz körül bűzlő, kiderült dolgok"

Például?

nov. 6. 16:20
 34/43 Barbell Deadlift ***** válasza:
90%

33

"Például?"

- a kegyelmi ügy

- Bese atya ügye

- a végrehajtó maffia ügy

- a forint mélyrepülése

- az irdatlan nagy államháztartási hiány

- stb.

"A számok magukért beszélnek. Ez nem közvéleménykutatás."

Éppen most jött ki a friss Medián kutatás, ami szerint a Tisza vezet. Ez így önmagában nyilván nem jelent semmit, de tavasz óta folyamatosan emelkedik a Tisza támogatottsága. A 2022-es állapotokkal azért fölösleges összevetni, mert

1. ilyen tendencia nem volt az ellenzék javára, 1-2 kutatás volt, ahol éppen minimálisan megelőzte a Fideszt

2. a háború kitörése megváltoztatta a viszonyokat, nagyon sok gyenge képességű ember hitte el a propaganda médiának, hogy Orbánnak bármi kompetenciája van a háború alakulását illetően. Ezt fideszes elemzők is elismerték, hogy "jól jött" a háború nekik.

nov. 6. 17:03
 35/43 Barbell Deadlift ***** válasza:
*alakítását illetően
nov. 6. 17:04
 36/43 anonim ***** válasza:
#33 A korrupció is addig okés mindenkinek amíg be nem üt egy krach, illetve amíg korrupcióra elszivárgott pénzek nem derülnek ki egy parlamenti gyűlésen. A propaganda is addig okés mindenkinek amíg nem egy óvodás szintet képvisel. A példáknak pedig nézz utána, csak belefér az idődbe a farhát árának nézegetése mellett.
nov. 6. 17:04
 37/43 anonim ***** válasza:
nov. 6. 17:05
 38/43 Kései Sirató ***** válasza:

A Tisza támogatottsága nem állandó, hanem exponenciálisan növekvő értéket képez. Magyarul, hogy értsd: Egyre többen és többen ábrándulnak ki Orbánból és állnak át a Tisza mellé. Nem bonyolult ez.

nov. 6. 17:08
 39/43 anonim ***** válasza:
0%

A 2022-es választás előtt is voltak ilyen ügyek, mégis kétharmaduk lett.

"Éppen most jött ki a friss Medián kutatás"

2019: A közvéleménykutatások szerint Tarlós egy utcahosszal vezet >> Karácsony nyert. 2021: A közvéleménykutatások szerint az Egységben Magyarországért Pártszövetség megelőzte a Fideszt >> Egy pillanatra sem előzte meg. 2022: A közvéleménykutatások szerint szoros eredmény várható április harmadikán, nem lesz kétharmad >> kétharmad lett. 2024: A közvélemény kutatások szerint Kamala Harris, bár szorosan (!), de vezet Trumppal szemben. >> magas fölénnyel nyert Trump. Van még kérdésed?

"ilyen tendencia nem volt az ellenzék javára, 1-2 kutatás volt, ahol éppen minimálisan megelőzte a Fideszt"

Hónapokon keresztül vezetett az ellenzék a közvéleménykutatások szerint.

"a háború kitörése megváltoztatta a viszonyokat"

Szerintem semmilyen megváltozott viszony nem volt, de abban egyetértünk, hogy a magyar választás február 24-én eldőlt.

A te értelmi színvonaladdal nem állok szóba. Esetleg akkor leszek hajlandó komolyan venni téged, ha képes leszel megírni egy olyan reakciót, ami tartalmilag releváns és nem gondolod úgy, hogy bárkivel úgy beszélsz, ahogyan akarsz.

Mi bizonyítja azt, hogy egyre többen ábrándulnak ki Orbánból és állnak át a Tisza mellé? A közvéleménykutatás nem bizonyít semmit, mert évről-évre bebizonyosodik, hogy még a választás napján is a lehető legtávolabb vannak a valóságtól.

nov. 6. 17:23
 40/43 anonim ***** válasza:
81%

A te értelmi színvonalad már eldőlt az első hozzászólásodnál, szerintem lényegében felesleges folytatni is ezt a mi bizonyít akármit.

nov. 6. 17:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!