Magyar Péter tényleg nárcisztikus személyiség , mint azt sokan állítják? Mennyire hiteles ellenzéki a 14 éves NER-es múltjával?
5
"A "Peti"-d mit mozdított meg? Lett valamilyen változás? Vagy csak nekem nem tűnt fel?"
1. Összehozott már több tüntetést, 100 ezer fölötti létszámmal
2. Elérte, hogy az állam foglalkozzon a kórházi klímákkal
3. 2010 óta az első olyan politikai szerveződést vezeti, amit stabilan 30% körül mérnek
4. Talán ez az első olyan párt, ahol nagyon kevés ex-kommunista besúgó van, piaci cégeknél dolgozó emberek töltenek be tisztséget, és konteós szektások sincsenek ott (ugye ezt a Fideszről DK-ról, Mi Hazánkról, stb., nem mondhatjuk el, ezek a pártok vagy soha nem dolgozó KISZ tagokból, vagy konteós hülyékből állnak).
*
5. Segített narancséknak illegális manihoz jutni.
"Helytálló érv Magyar és a Fidesz ellen, hogy korruptak?"
Bárkivel kapcsolatban helytálló érv az, hogy korrupt, amennyiben ez a valósággal egyezik. Nem gondolom, hogy MP más megítélés alá kell, hogy essen korrupció tekintetében.
Nem a NER-es múltja miatt hiteltelen. Hangos, semmit mondó. Az elégedetlen, de a világ dolgait mélyebb összefüggéseiben elemezni nem tudó tömegeket sikeresen megvezeti a lózungjaival.
Én is szeretném ha változnának a dolgok, de isten ments, hogy MP legyen a változás végeredménye. Sajnos azt sem látom, hogy akkor viszont ki lehetne.
#9 Ezt írod: "Ez a NER már krvára nem az a NER, ami volt 10-14 éve."
Én is szavaztam már a Fideszre, de én - épp ezért - utoljára 14 éve.
Ehhez képest Magyar Péter még egy éve sincs, hogy fölébredt.
Sajnos a jelen állás szerint, taktikai okokból mégis csak kénytelen leszek 26-ban rá szavazni. Mert hiába érzek én jó néhány "ó-ellenzékinek" kikiáltott politikust sokkal megbízhatóbbnak, nekik, illetve az ő pártjaiknak sajnos esélyük sincs. Van amelyiknek nincs is pártja.
Ő az egetlen esélyünk Orbán ellen.
Aki nem tudja, hogy Orbán az állami vagyont adta oda Mészárosnak és Tiborcnak, az teljes mértékben agyhalott.
Elég volt az orosz-barát, pedofil-támogató kormányból!
És ami mlg nagyobb baj, a magyar gazdaság folyamatosan hanyatlik, nincsen értelmes érv Orbán mellett! CSak a hazugságai: Háború, meg Brüsszel.
HA nem jó Brüsszel, akkor miért nem marad itthon? A világ egyik legkorruptabb politikusa.
Aki vonattal közlekedik, látja, hogy a MÁV is haldoklik. Minden héten több órás késések mindenhol.
A forint mélyponton van 408 Ft 1 Euró. Ne várjuk meg, hogy ennél is rosszabb legyen! Ne adjunk több esélyt a Fidesznek! Eljátszotta az emberek bizalmát. Egyes magyar adók 2025-től inflációkövetőek lesznek. A fizetésünk viszont nem az. Szóval övön aluli intézkedései vannak.
Egyáltalán nem nárcisztikus, inkább Orbán az. Orbánra jellemző, hogy nem tűri az ellentmondást.
Magyar Péter a legjobb lehetőség, ami létezik, mert ő esélyes arra, hogy leváltsa az amúgy is több sebből vérző Fideszt.
A közvéleménykutatások szerint már több támogatója van, mint Orbánnak.
Én is a Fideszre szavaztam eddig mindig, de többé soha.
Olyan rosszul élek, mint még soha. A fizetésemet nem emelik, miközben az élelmiszerárak az egekben vannak.
Az államadósság is rettenetesen megnőtt a Fidesz kormányzaása alatt. Nem tudott rendesen gazdálkodni, szórja a pénzt luxusra. Nem támogatja a kisvállalkozókat, megszüntette a KATÁ-t, sokan kénytelenek távozni az országból, mert nem lehet rendesen megélni. Egyre rosszabb a helyzet, ezt az emberek a saját bőrükön érzik, ezért Orbán fél Magyar Pétertől és sokat költ arra, hogy megrágalmazza , mindenféle hamis vádakat kitaláljon ellene.
Kérdező, téged nem zavar, hogy az EU-ban a legszegényebbek vagyunk?
A közvéleménykutatások szerint Tarlós egy utcahosszal vezet. A közvéleménykutatások szerint az Egységben Magyarországért Pártszövetség megelőzte a Fideszt. A közvélemény kutatások szerint Kamala Harris, bár szorosan (!), de vezet Trumppal szemben.
Nézd a tendenciát! egyre többen állnak át Magyar Péter oldalára a volt Fidesz szavazók. Egyre többen és többen. És még többen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!