Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter tényleg nárciszti...

Magyar Péter tényleg nárcisztikus személyiség , mint azt sokan állítják? Mennyire hiteles ellenzéki a 14 éves NER-es múltjával?

Figyelt kérdés

szept. 26. 18:22
1 2 3 4 5
 21/43 Barbell Deadlift ***** válasza:
56%

5

"A "Peti"-d mit mozdított meg? Lett valamilyen változás? Vagy csak nekem nem tűnt fel?"

1. Összehozott már több tüntetést, 100 ezer fölötti létszámmal

2. Elérte, hogy az állam foglalkozzon a kórházi klímákkal

3. 2010 óta az első olyan politikai szerveződést vezeti, amit stabilan 30% körül mérnek

4. Talán ez az első olyan párt, ahol nagyon kevés ex-kommunista besúgó van, piaci cégeknél dolgozó emberek töltenek be tisztséget, és konteós szektások sincsenek ott (ugye ezt a Fideszről DK-ról, Mi Hazánkról, stb., nem mondhatjuk el, ezek a pártok vagy soha nem dolgozó KISZ tagokból, vagy konteós hülyékből állnak).

okt. 6. 17:36
 22/43 anonim ***** válasza:
21%

*

5. Segített narancséknak illegális manihoz jutni.

okt. 6. 17:44
 23/43 anonim ***** válasza:
85%

"Helytálló érv Magyar és a Fidesz ellen, hogy korruptak?"

Bárkivel kapcsolatban helytálló érv az, hogy korrupt, amennyiben ez a valósággal egyezik. Nem gondolom, hogy MP más megítélés alá kell, hogy essen korrupció tekintetében.

okt. 7. 10:52
 24/43 tothp ***** válasza:
12%

Nem a NER-es múltja miatt hiteltelen. Hangos, semmit mondó. Az elégedetlen, de a világ dolgait mélyebb összefüggéseiben elemezni nem tudó tömegeket sikeresen megvezeti a lózungjaival.

Én is szeretném ha változnának a dolgok, de isten ments, hogy MP legyen a változás végeredménye. Sajnos azt sem látom, hogy akkor viszont ki lehetne.

nov. 3. 13:02
 25/43 anonim ***** válasza:
81%
Mert ha egy üzletember állna elő ellenzékbe egy 20 éves felzárkóztatási tervvel, akkor lecserélnétek Orbánt? Nem. Azt meg azért nem mert az nem lett volna olyan hangos hogy beleordibálja az arcotokba hogy mi történik. 1 év alatt nőtt 15%-al az államadósság, ha ez a bohóc elkezdi növelni kína gdp-jét, ezáltal lehúzva az EU-jét akkor szerintetek több kedvük lesz majd adni pénzt akármire? Ki ad majd, kína? Vagy Orbán ad nektek zsebből az ország fejlesztéseire? A költségvetés legnagyobb elemei, legnagyobb kiadások miért titkosítottak?
nov. 5. 17:10
 26/43 anonim ***** válasza:
41%

#9 Ezt írod: "Ez a NER már krvára nem az a NER, ami volt 10-14 éve."

Én is szavaztam már a Fideszre, de én - épp ezért - utoljára 14 éve.

Ehhez képest Magyar Péter még egy éve sincs, hogy fölébredt.

Sajnos a jelen állás szerint, taktikai okokból mégis csak kénytelen leszek 26-ban rá szavazni. Mert hiába érzek én jó néhány "ó-ellenzékinek" kikiáltott politikust sokkal megbízhatóbbnak, nekik, illetve az ő pártjaiknak sajnos esélyük sincs. Van amelyiknek nincs is pártja.

nov. 5. 17:38
 27/43 anonim ***** válasza:
67%

Ő az egetlen esélyünk Orbán ellen.

Aki nem tudja, hogy Orbán az állami vagyont adta oda Mészárosnak és Tiborcnak, az teljes mértékben agyhalott.

Elég volt az orosz-barát, pedofil-támogató kormányból!

És ami mlg nagyobb baj, a magyar gazdaság folyamatosan hanyatlik, nincsen értelmes érv Orbán mellett! CSak a hazugságai: Háború, meg Brüsszel.

HA nem jó Brüsszel, akkor miért nem marad itthon? A világ egyik legkorruptabb politikusa.

Aki vonattal közlekedik, látja, hogy a MÁV is haldoklik. Minden héten több órás késések mindenhol.

A forint mélyponton van 408 Ft 1 Euró. Ne várjuk meg, hogy ennél is rosszabb legyen! Ne adjunk több esélyt a Fidesznek! Eljátszotta az emberek bizalmát. Egyes magyar adók 2025-től inflációkövetőek lesznek. A fizetésünk viszont nem az. Szóval övön aluli intézkedései vannak.

nov. 6. 13:42
 28/43 Kései Sirató ***** válasza:
69%

Egyáltalán nem nárcisztikus, inkább Orbán az. Orbánra jellemző, hogy nem tűri az ellentmondást.

Magyar Péter a legjobb lehetőség, ami létezik, mert ő esélyes arra, hogy leváltsa az amúgy is több sebből vérző Fideszt.

A közvéleménykutatások szerint már több támogatója van, mint Orbánnak.

Én is a Fideszre szavaztam eddig mindig, de többé soha.

Olyan rosszul élek, mint még soha. A fizetésemet nem emelik, miközben az élelmiszerárak az egekben vannak.

Az államadósság is rettenetesen megnőtt a Fidesz kormányzaása alatt. Nem tudott rendesen gazdálkodni, szórja a pénzt luxusra. Nem támogatja a kisvállalkozókat, megszüntette a KATÁ-t, sokan kénytelenek távozni az országból, mert nem lehet rendesen megélni. Egyre rosszabb a helyzet, ezt az emberek a saját bőrükön érzik, ezért Orbán fél Magyar Pétertől és sokat költ arra, hogy megrágalmazza , mindenféle hamis vádakat kitaláljon ellene.

Kérdező, téged nem zavar, hogy az EU-ban a legszegényebbek vagyunk?

nov. 6. 13:49
 29/43 anonim ***** válasza:
0%

A közvéleménykutatások szerint Tarlós egy utcahosszal vezet. A közvéleménykutatások szerint az Egységben Magyarországért Pártszövetség megelőzte a Fideszt. A közvélemény kutatások szerint Kamala Harris, bár szorosan (!), de vezet Trumppal szemben.

nov. 6. 14:03
 30/43 anonim ***** válasza:

Nézd a tendenciát! egyre többen állnak át Magyar Péter oldalára a volt Fidesz szavazók. Egyre többen és többen. És még többen.

nov. 6. 15:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!