A tiszások miért hiszik hogy Orbán diktátor és szegénység van magyarországon?
Sok olyan kommentet és videót láttam ahol ez a téma és mondják hogy "diktátor" meg "akkora szegénység van" és a kedvencem a "kádár idejében jobb volt"
Ezek az emberek miért hazudnak? vagy ennyire nem tudják a valóságot? kezdjük ott hogy ha diktatúra lenne és nagy szegénység akkor nem a legújabb Iphone-nal írnák ki hogy "Jajj... mekkora diktatúra van jajj... mekkora szegénység"
Régen a szovjet uralom alatt ha a saját házadba azt mondtad hogy rossz a rendszer és ha meghallotta a szomszéd vagy valaki akkor jött az AVH és vagy agyonvertek vagy megöltek, ma milyen következménye van annak ha a KÖZÖSSÉGIMÉDIÁBAN szidod a fideszt? semmi... kapsz párezer likeot és pár új követőt, ENNYI! régen az emberek zsíros kenyeret ettek és gazdagnak számított aki tudott venni 1 TV-t ma meg mindenki MÉG A GYEREKEK IS márkás ruhákban járnak és 100-200-300 ezres telefonokkal... nem zsíros kenyéren és vajas kenyéren él a nép mint régen! ez nem a fidesz érdeme nagyrészt igen DE hasonlítsuk már össze hogy egyes emberek miért is sírnak? nem tudják se azt hogy mi az a diktatúra se azt hogy mi az a szegénység és ők sírnak a legjobban... kész vicc az egész! igen vannak szegények napjainkban is és igen a fidesznek ott volt a kötelező oltása de attól még ne hasonlítsuk észak koreához mert az agyam megáll...
Írom ezt annak ellenére hogy én NEM vagyok fideszes! ezt szeretném kiemelni! tolvaj a fidesz? igen lehet rájuk mondani, álnemzeti? igen lehet rájuk mondani DE NINCS DIKTATÚRA ÉS NINCS HATALMAS SZEGÉNYSÉG!
Szerintetek ezek az emberek tudatosan hazudnak vagy ennyire nem látják a valóságot? vajon ezek az emberek mit szólnának ha kínában vagy észak koreában kéne élniük? Kínában letiltják a fizetésed ha rosszat írsz az elnökre, észak koreában meg is ölnek érte! sok országban a gyerekek se tudnak mit enni nemhogy a legújabb iphone telefonokat és márkás ruhákat vegyenek...
39 - Bicskanyitogatóan ostoba vagy!
Részleteztem is hogy miért, de kitörölték az írásomat!
Persze ha diktatúra lenne, akkor nem törölték volna... ugye?:)
42 - Amit akartam megmondtam.
Az, hogy te érted-e vagy nem, az nem az én dolgom!
Szeretnek dobálózni a diktatúrával, de ez alaptalan, csak gondoljuk végig a demokráciát. Az egyik fő alapelv a szólásszabadság, de ez csak a szabad vélemény nyilvánításra vonatkozik. Arra nem, hogy például a FIDESZ-t, vagy bárkit mocskoljanak. Sem vallási, sem politikai módon nem lehet megsérteni a másik embert. Ezért kell cenzúrázni, mert sokan nem tartják be, de ez nem diktatúra, hanem pont ez a demokrácia.
Szintén a demokrácia lényege, hogy az emberek megszavazzák azt a néhány embert, akik mindenben dönthetnek a sorsukról. Ez sem diktatúra.
Az már érdekes kérdés lehet, ha a magyar alkotmányt el akarják törölni, ha a magyar választásokat befolyásolják. Ha indokolatlanul a jogállamiság hiányával vádolnak, ezáltal visszatarthatják a pénzünket. Ott van Románia, az például jogállam, annak ellenére, hogy elcsalták a választást. Vagy Ukrajna is jogállam, ahol kényszersorozások vannak, aki a háború ellen szól, már viszik is a frontra. A fasiszta eszmék terjedéséről nem is beszélve. De azért Ukrajna a demokratikus mintaállam. Európában meg nem engedik kormányt alakítani a többségi pártokat.
44 - "Az egyik fő alapelv a szólásszabadság, de ez csak a szabad vélemény nyilvánításra vonatkozik. Arra nem, hogy például a FIDESZ-t, vagy bárkit mocskoljanak. Sem vallási, sem politikai módon nem lehet megsérteni a másik embert. Ezért kell cenzúrázni, mert sokan nem tartják be, de ez nem diktatúra, hanem pont ez a demokrácia."
Hát, te aztán nagyon "okos" vagy... (tréfa!)
Eddig olvastam; ennyi alatt igen sok baromságot sikerült összehordanod: elég ha bekapcsolom a Hír TV-t, és a Bajor-majom stílusa, jelzős szerkezetei, mocskolódásai, primitív böfögései csak azt igazolják, hogy nincs demokrácia: kettős mérce van, az ellenzék közpénzen történő földbe döngölése!
"Toroczkainak adnék egy esélyt"
Akkor már inkább maradjon Orbán! Nincs szükség egy hibbant neonácira, aki kiléptetne az EU-ból és bevezetné a sorkatonaságot!
Ma ott tart ez a nyomorult ország, hogy szó szerint a lehető legrosszabb politikusok közt tud válogatni.
A baromarcú, aki ledarálta az ország demokráciáját és jogállamiságát egy ereszen
A neonáci, aki új Belaruszt akar csinálni az országból Európa közepén
A megbukott baloldali, aki képtelen belátni a saját felelőségét az ország ügyeibe
Vagy a manus, akit tavaly ilyenkor, még az első opciós baromarcú fizetett és azzal lett sztár, hogy kiderült, hogy semmit sem ér a nemzetbiztonsági átvilágitás és az, hogy vannak politikaiag védett személyek az országban.
És a legrosszabb az egészben, hogy ez az, amire igény van az országban, de erkölcsileg normális társadalomra, arra nincs.
#48 Nem. A balliberális ellenzék tart ott, hogy "szó szerint a lehető legrosszabb politikusok közt tud válogatni". a többiek köszönik, de a politikusaikat igen nagyra tartják és azok többségében valóban jók is. Esetleg csak nem sikeresek mert nem elég nagy a támogatottságuk.
Akik szerinted "ledarálták a demokráciát" azok pillanatok alatt tudták azt a politikus helyettesíteni mással, mert bőven van jó politikusuk. Ti vagytok akik kénytelenek beérni egy bukott miniszterelnökkel és egy kirúgott ner lovaggal.
49, én nem vagyok ti, én, csak én vagyok.
Egyetlen válaszoló, egyetlen véleménnyel.
Nekem nincsenek politikusaim, nincsenek pártjaim, nincsenek pénzeim, vagy szervezeteim.
Ha lennének, ma egy nagyon más Magyarországban élnénk, igy én maradok továbbra is tisztelettel:
Egymagam, én, első szám, első személy, semmiféle többesszám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!