A magyarok, miért olyan nagyvonalúak, hogy a nyugati országok népességéért éjjel-nappal aggódnak, miközben a saját népességük csökkenése, nem érdekli őket?
Lehet, hogy hibás, tévedni emberi dolog és mivel ember vagyok, én is tévedhetek.
De, ettől én még azt látom, hogy a magyarok mindent megtesznek a német és francia lakosság megmentése érdekében, miközben a magyarok sorsa, semennyire sem érdekli őket.
A nyugati országok köszönik szépen jól vannak, jön az utánpótlás a keleti-blokkból:
https://www.youtube.com/shorts/uhTK8uSi3PE
Németországért még aggódhatunk, hogy néptelenedik, de sokkal inkább magunk miatt kellene aggódnunk.
A kérdés kiírók miért olyanok, hogy kitalálnak valami hülyeséget majd kiírják kérdésbe hogy "A magyarok miért...." miközben ez egyedül az ő fejükben van így?
A magyarok nem ilyenek kérdező.
#2 "De, ettől én még azt látom, hogy a magyarok mindent megtesznek a német és francia lakosság megmentése érdekében, miközben a magyarok sorsa, semennyire sem érdekli őket."
Mi az a "
#2 "De, ettől én még azt látom, hogy a magyarok mindent megtesznek a német és francia lakosság megmentése érdekében, miközben a magyarok sorsa, semennyire sem érdekli őket."
Mi az a "minden" amit megtesznek "a magyarok"?
Olyan nagy büszkeséggel kritizálják a nyugati országokat, mintha nem lenne holnap, és olyan tökéletességgel oktatják ki őket, mintha a magyar népességszámokkal és a magyar körülményekkel paradicsomi életet biztositanának a magyarság számára. Közben meg azt látni, hogy soha nem látott mértékben csökken a születés és többen halnak meg Magyarországon, mint születnek.
Én azt látom, hogy a magyaroknak nem igazán van alapja más országokat kritizálni, mivel a saját gondjaikat sem tudják megoldani.
#7 Te talán nem vagy magyar?
Úgy beszélsz a magyarokról, mintha azok tőled teljesen távol álló külön népcsoport lennének valahol.
TE vagy az aki azt hiszed hogy valakik ilyenek és TE vagy az aki ezekre a valakikre "A magyarok" jelzőt használod.
Ismétlem, a magyarok nem ilyenek. Ráadásul te vagy az aki minden bizonyíték nélkül kritizálsz másokat. Mi lenne ha megmutatnád, hogy "a magyarok" mit mondtak pontosan, mikor és kiről!
#9 Van hozzá jogod. Ahogy válaszolni is van jogod, de még sem sikerült.
"Te talán nem vagy magyar?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!