Melyik nyugati országba érdemes mostanság elköltözni?
Figyelt kérdés
Sajnos ami nálunk folyik az elég szomorú, a közhangulat is nagyon lent van. Így szerintem lassan költözünk. Ausztriába érdemes menni? 2-3X nagyobb fizetés ott alap, nem?aug. 26. 13:11
1/14 anonim válasza:
Én Svájcba megyek majd, mert ott vannak rokonok.
2/14 anonim válasza:
Én Ausztriát választottam, de csak azért mert haverjaim után jöttem, tehát szociális okokból. De anyagilag lehet jobb lenne Németország, Svájc, mert itt Ausztriában "csak" 3x annyit keresek mint Magyarországon kerestem ugyanazzal a munkával.
Németországban, Svájcban kereshetnék 4x-8x annyit.
Szóval, hogy hova érdemes költöznöd, egyszerű: ahol a legjobb ajánlatot kapod, a legtöbbet tudod félretenni, abban az esetben ha nincs más okod arra hogy máshova költözz (mint nekem).
5/14 Dongaben válasza:
Ha mindenképp menni akarsz, akkor Ausztria nem rossz választás. Közel van, ha hazajönnél rokonokhoz, jobbak a bérek, a szociális háló is fejlettebb, mint nálunk, és ennyi. Ha én mennék valahová, akkor Északra, Finnországba. Svédországban dolgoztam 1 évig ( Jól el voltam.), de oda nem költöznék, mert egy "lepratelep" lett a migránsok miatt...:(
6/14 anonim válasza:
Én is valamelyik alpesi országba mennék, ha mennék és mindenképp vidékre.
8/14 anonim válasza:
Ausztria, Ausztrália, Bajorország, Írország, Kanada, Liechtenstein, Norvégia, Svájc; USA északkeleti államai, Új-Zéland.
10/14 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!