Magyar Péter arról beszél, hogy a 3/3-as ügynökök lehallgatták a családjaikat, "akár férj a feleségét"... normális?
Jó volt az a magyar péter évekig nektek diákhitelközpont igazgatónak. Csak most már szar minden amit csinál, hogy besározta a gazdáitokat.
Van ennek a jelenségnek valami orvosi definíciója?
1, nekem sosem volt jó igazgatónak sem, mivel sosem szavaztam a fideszre, de én ugyanazt érzem vele kapcsolatban, amit a kérdező.
Orvosilag ezt kételynek szokták egyébként nevezni.
Fidesz helyett a szalonnácik.
Biztos sokkal jobb lenne tőlük az ország.
Mellesleg Toro még 2006-ban ott volt kint a barikádokon azok a bűnöző huligán neonácik mellett, akiknek jórészét integrálta a fidesz.
"Van ennek a jelenségnek valami orvosi definíciója?"
szekta mentalitás az biztos, de ez nem orvosi definíció.
7, oké, és, mi van akkor, ha valaki egyik szektának sem hisz és egyik szektát sem akarja?
annak, mi a neve?
9: Ez így is van, de ha Magyar Péter erről beszél, hogy nem sül le a képéről a bőr? Ugyan így robbant be a közéletbe, ezért is poloska a csúfneve.
6: Ha minden pártnak ilyen szép neved adsz, akkor én is mondok a Tiszára: CIA párt, az élén Maidan Péterrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!