Magyar Péter miért nem tud normálisan felöltözni?
Figyelt kérdés
Egy politikus adjon már magára. Még a slim fit póló elmegy (bár azt se kellene erőltetni). Na de a nadrágjai. Ilyet a melegek vagy a nők vesznek fel. Szerintem Péter nem homokos, éppen ezért normális farmerban is járhatna.szept. 6. 11:08
2/30 anonim válasza:
Elég sokáig voltak egy pártban Szijjártó Péterrel, volt ideje ellesni tőle.
3/30 BécsiFehér válasza:
A trotykos nadrág most éppen nem divat.
4/30 A kérdező kommentje:
szept. 6. 11:18
5/30 anonim válasza:
6/30 anonim válasza:
Minek jelenjen meg egy olyan kamu politikus zakóban, aki nem úri ember tehát nem illik rá a zakó.
8/30 anonim válasza:
Attól hogy te egy bunkó, vidéki magyar vagy, az emberek nyugaton és normális körülmények között így öltözködnek. Beszéljünk az istenedről akinek lassan nagyobb a hasa mint magyarország népessége... az bezzeg tetszik neked, ugye?
9/30 A kérdező kommentje:
Nincs Istenem, mert ateista vagyok. A fideszt is rühellem.
Egyszerűen csak ki vagyok akadva az ügyetlen ellenzéki politikusokra. Ez a Magyar Péter egy nárcisztikus ficsúr. Azt ne mondd, hogy normálisan öltözködik.
Szavazást tart a kobra mutogatós nadrágjáról.
Diszkókba jár bulizgatni a tinikhez. Részegen balhézik. Ilyen lenne egy leendő miniszterelnök? Szégyen a tag!
szept. 6. 11:38
10/30 anonim válasza:
Nézz meg egy Tállai Andrást, egy Német Szilárdot! Azok aztán az igazi divatdiktátorok! Egy jól szabott trottyos is úgy emeli a renomét, mint semmi a világon!
Lehet, hozzászoktál a "telibeszart búvárruha" outfitbe, és most furcsa minden más. De ezen a téren is ideje volt már a változásnak!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!