Miért nincsen az országban egyetlen normális jobboldali párt sem?
Itt ebben az országban négy olyan pártot lehet mondani aki valóban jobboldali. Mert azok akik dupla családi pótlékot akarnak a kisebbség kedvéért, támogatják az migráns és LMBTQ propagandát teljes mértékben vagyis egy utolsó libsik, Brüsszelnek és Amcsinak csicskulnak. Na ők nem lehetnek igazi jobboldaliak vagy ha azok is akkor is vad kapitalisták ami nem illik a jobboldalhoz. Itt most MP és Márky Zayra gondolok.
Itt az országba most kettő igazán jobboldali párt van ami nem törpe párt a Fidesz és a Mi Hazánk. A Fideszről nem kell semmit mondani. A Mi Hazánk meg folyamatosan hazudik, magyar ellenes, náci és kötelező sorkatonaságot akar. Ne is csodálkozzon Toroczkai, hogy a Meta mindenhonnan letiltja ez azért van mert bűnöző.
Egy normális szélsőjobbos nemzeti érdekeket tart szem előtt, nem saját vagy bürokrata érdekeket.
Van még kettő párt, a Jobbik és a NÉP. De ezek meg 3% alatti pártok. A Jobbik az fénykorában jó volt, a NÉP pedig Jakab Péter pártja. Nos én az elvei miatt kedveltem Jakabot sokakkal ellentétben. Még ha néha át veszi az agresszív kismalac szerepét is. De politikusnak nem való, amikor az előválasztások voltak akkor ő a Fideszes szavazóknak próbált meg nyalizni mintsem az ellenzéki szavazóknak, ezért is végzett negyedik helyen az előválasztáson. Meg mondjuk belépett az összefogásba is és lehet, hogy Jakab akkor mégsem jobboldali ember?
Mi Hazánk miért is náci?
Miért is magyar ellenes?
Miért is hazudik?
Miért is bűnöző?
Van baj a fejben úgy látom, és nem is kicsi...
“ Itt az országba most kettő igazán jobboldali párt van ami nem törpe párt a Fidesz”
🤡😂
Cicus, a Fidesz minden, csak nem jobboldali. Múltkor az egyik harcostársuk védte itt a Kádár Jancsi rendszerét…
Most akkor kommnistva vagy náci?
Mert ez kettő ellentétes ideológia.
Nekem nem írtál üzenet, de írd le mi a problémád és megbeszéljük.
Milyen nagy belső titokról írsz? A virradat programról amit már számsztalanszor leírtad hogy titok?
Az egy könyv formájában megvehető és interneten is elolvasható.
Annyira sötét vagy, hogy az már fáj...
Én tudok jobbat; miért nincs egy normális párt sem?
Van a Dk/újMSZP, ami régen szarrálopta az országot, van a Fidesz, amelyik most lopja szarrá, és van a többi, ami csak óbégatni tud. Egyedül Magyar Péteren látszik, hogy képes is lenne az ország érdekében tenni, aztán hogy ez csak a látszat-e, idővel kiderül.
Mi látszik rajta, hiszen se programja, se pártja, se emberei, se senkije.
Egy ember aki megszégyenítette a feleségét Ország világ előtt, Fideszből kivált celeb, aki csinája a showt az elégedeltlen népnek.
Istenem de hülye emberek vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!