Jobboldaliak! Mit gondoltok a normális melegekről? Mmint aki nem öltözik női ruhába,nem prideozik,nemének megfelelően viselkedik.
Szerintem szótárat kellene irni a jobboldali fogalmakról, mint pl a normális...
miből gondolja bárki is, hogy az a normális, amit ő gondol a világról?
Egy meleg nő miért ne hordhatna női ruhát...egy meleg férfi meg miért tenné?
Ha én meleg lennék és férfiként a saját nemem vozana, akkor miért izgulnék fel egy nőnek öltözött férfitól?
A melegek nem öltöznek női ruhába.
Amúgy meg baromi felszínes külső alapján megítélni valakit.
A jobboldali embereknek a tetoválás,piercing,színes haj se tetszik,mert ők birkacsorda jelleműek.
Miért akar valaki másoknak megfelelni?Miért érdekel mások véleménye?
A melegek általában nem öltöznek női ruhákba. Szerintem te kevered a melegeket és a transzokat.
Az meg hogy "nemének megfelelően viselkedik", az pontosan mit jelent, hogyan kell értelmezni? Hogyan kell viselkednie egy férfinak, és hogyan egy nőnek, hogy a nemének megfelelően viselkedjen? Mikor nem viselkedik egy nő vagy egy férfi a nemének megfelelően?
Amúgy mi az,hogy nemének megfelelőn viselkedik?
Aki nem felel meg a konzik által helyeselt nemi sztereotípiáknak,neki tudatosan kellene arra figyelni,hogy úgy "viselkedjen" ahogy ezeknek az alacsony érzelmi intelligenciájúaknak megfelel?
De hogyan érted azt, hogy nem nőiesen viselkedik? Ha dolgozik és eltartja a családját, akkor nőiesen viselkedik? Ha nem dolgozik, nem tartja el a családját, akkor nőiesen viselkedik?
Ha iszik és veri a családját, akkor nőiesen viselkedik? Ha nem iszik és nem veri a családját, akkor nőiesen viselkedik?
Ha kedves, figyelmes a környezetében élőkkel szemben, akkor nőiesen viselkedik? Vagy ha nem kedves, figyelmes a környezetével szemben, akkor nőiesen viselkedik?
Mit értesz pontosabban az alatt, hogy "nem nőiesen viselkedik"? Mit jelent számodra az, hogy nőiesen (vagy nem nőiesen) viselkedik egy férfi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!