Téged nem zavar, hogy különböző mondva csinált indokokkal évek óta rendeleti kormányzást tart fent?
Igazság szerint az egész alkotmányt ki kellene hajítani a kukába és írni egy teljesen újat, - ami értelmezhető, nem Bibliát alázó terjedelmű, nincs napi szinten agyon toldozva-foltozva olyan szinten, hogy még maguk az alkotóik sem igazodnak ki rajta. Likvidálni kellene belőle a kivételezések kivételezéseinek kivételi kivételezését is - 500 fokozatban!
Vagy mindenkire legyen érvényes, vagy nincs is szükség rá, - ne legyen!
#9!
Inkább ne akarj ilyet magyarázni, mert az eddig kommentekből az jött le, hogy fogalmad sincs róla. Éppen ezért javasoltam olvass utána, miélőtt hülyeségeket írsz.
#13!
Én mindent értek, te írsz hülyeségeket a rendelei kormányzásról.
Zavar!
Meg is gyűlöltem Orbánt - és nem kicsit!
Kedves Libbantok!
Soroljátok fel azokat a rendelteket, amelyek hatása kedvezőtlen számotokra!
19 - "Kedves Libbantok!"
Majd ha kigyógyulsz az illiberális surmó bunkóságból, és képes leszel egy normális megszólításra akkor lehet hogy méltatlak arra, hogy a kérdésedre válaszoljak.
Addig biztos hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!