Engem nem zavarnak mert egyrészt depressziós vagyok és a munkán és egyéb kötelezőkön kívül nem nagyon mozdulok ki otthonról de ha meg is teszem vagy motorral nyáron, rossz időben autóval teszem másrészt nem budapesten élek. Ugyanakkor ahogy segglyuka mindenkinek van, így véleménye is. Nekem az a véleményem hogy attól függ milyen bevándorlóról van szó. A kínaiak például csinálják a bizniszeiket és szarnak mindenkire valahogy nem az ő szokásuk megtámadni kifosztani kirabolni az embereket. (Hogy egymással mit művelnek és hogyan csinálnak egymásból "édeszszavanyú cilkét" arra nincsen senkinek nagyon rálátása) A probléma szerintem inkább az iszlám vallású bevándorlókkal van akik nagyon önérzetesen gondolkoznak magukról nem az a fajta népség akik olyan nagyon be akarnak illeszkedni szemben pl a kínaiakkal. Persze biztosan van kivétel de az igazi vallási fundamentalizmus ami JELENLEG a világban uralkodik néhány helyen az erősen kötődik az iszlám valláshoz (persze majd most jön pár emberke akik elmagyarázzák hogy ez a béke vallása de én már ehhez sajnos bem vagyok elég képzett. Tartja a régi mondás: "Ha valami úgy mozog mint egy kacsa, akkora mint egy kacsa és úgy hápog mint egy kacsa akkor az nagy valószínűséggel egy kacsa) Elég csak megnézni azokat a vallási fundamentalista indítatásból elkövetett brutális gyilkosságokat amiket ezek a bevándorlók követtek el el. Az őslakosok is követnek el dolgokat de hogy hogyisnem ahol megnő az iszlám bevándorlók száma ott a bűnözés is megnő.
Jómagam nem tartom magam fasisztának ha valaki ezzel vádolna. Nem mondon hogy nem kellene senkit beengedni. De elég keményen fel kéne lépni az iszlám vallási fundamentalislzmus ellen kezdve azzal hogy pl csak nyugati ember lehet imám aki képes a nyugati szokásokkal jogokkal etikettel összefüggően lehetőséget adni nekik hogy gyakorolják a vallásukat.
Amíg ők másképp tekintenek az ő muszlimságukra mint mi a kereszténységünkre addig nem lesz megoldás.
"Nem a zavar a jó szó, de elgondolkodtat. Nyilván a belvárosban nem kell meglepődni ezen, mert sok a turista. De én Kőbányán élek és konkrétan több kínait látok már az utcákon mint magyart."
Mi az hogy látod?! Honnan tudod hogy kínai???! Mert pici á vájtszemű?! Pfejj rasszista!! Ő magyar is lehet!
(Vicc volt)
Szerintem meg addig örülj míg sok kínait látsz és nem svéd cserediákokat. Valamiért nem akkor mennek lefelé az adott környék ingatlanárai és nem akkor romlik a közbiztonság ha kínaiakat látsz sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!