"többet látok belőlük a lakóhelyemen, mint fehér embert"
Picit tágítsad a látókörödet! Nem csak az az egy-két utca a lakóhelyed, hanem az egész ország!
"#10 Egyiknek sem örülök. Annak örülnék, ha Magyarországon Magyar embereket látnék. Nincs bajom a kínaiakkal, a helyzet zavar, hogy többet látok belőlük a lakóhelyemen, mint fehér embert."
De a magyarok nem szaporodnak...ez a vonat már elment
"és a probléma is kevesebb velük"
Mivelhogy nem tudsz velük kommunikálni se, így nem érted, hogy egy csomót panaszkodnak. :))
"Aki a "nincs is sok bevándorló" gombot nyomta nem gyakran járhat mostanában a belvárosban."
Vagy csak mást tippel, mint te: azt, hogy azok nem bevándorlók, hanem turisták.
Nem. Jót tesz a turizmusnak aki pedig itt is tartózkodik az erős szűrőn megy át az OIF által (tudom, mert ott dolgoztam). Amúgy a többségük tud viselkedni. Szerintem a külföldiek kevesebbet szemetelnek, vandálkodnak, viselkednek megbotránkoztatóan, mint honfi társaink.
Legalábbis nem láttam még kínait a 4-es 6-os vonalon bedrogozva Nótár Maryt énekelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!