Magyar Péter az országnak eddigi legemberibb pártelnöke?
Ezt úgy értem, hogy MP stílusa hasonlít a legjobban egy átlag emberéhez. Arról beszél ami az átlag magyar állampolgároknak a legfontosabb. És azokat a dolgokat is emeli ki amit ki kell. A vasúttal, kórházakkal, iskolákkal, árvízzel kapcsolatosan is a legemberibb dolgokat emeli ki és egyáltalán nem úgy, hogy az ilyen Lölőhöz hasonló nagytökések járjanak jól.
Na meg ami még emberibbé teszi az az, hogy sörözgetni, bulizgatni, kocsmázgatni is eljár ott megfogja magát és el csajozgat alapvető doomer alfa incel módra tini lányokra is rá megy. Csak éppen neki hatalma is van amivel meg tudja venni őket a legtöbb neodoomernek nincs. Igen verekedni nem kellett volna azért neki ez tény. De ettől függetlenűl még Magyar Péter szerintem egy nagyszerű ember. Most néhány Fidernyák ló nélküli NER huszár biztos befog találni, hogy MP ilyen meg olyan. Holott Orbán és maffia pártja IGAZI pedofilokat támogatott. Meg teljesen csak Lölő, Gattyán és a többi nagy tőkés elképzeléseit veszi figyelembe. Nyilván igaz a Fidesznek az az állítása is, hogy Varga Jucit bántalmazta Peti
Fletó is ilyesmi volt 2002-ben, és Vitya is a 90-es években.
Nyilván nem mindenki sörözik random, egyikükkel pl simán összeakadhattál reggelente, ha ugyanott edzetek, a másik meg... jahümm, de, Orbán is együt tpiált a néppel anno.
Fletó még ugye DJ-zik, receptkönyvet írt..
Szóval alapvetően Magyar is csak követi a szokásos "a nép közül való vagyok" populista hangot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!