Örültök ti is annak a 200M euro büntetésnek (+ napi 1M euro extrának) amire Magyarországot büntették? Úgyis elmenne propagandára választások előtti osztogatásra.
8.
nyilván a dolgozó kollégáid között nem lesz illegális migráns.
ekkora ésszel hogy mehetsz utcára?
"És ki adta neki a munkavállalói engedélyt, egy indiainak, és minek?"
És ezzel mi a baj? Mi a bajod az indiaiakkal, akik dolgozni jönnének ide? Nekem semmi, pedig jobboldali vagyok. Bizony ám, nem vagyunk idegengyűlölők!
Nekem azokkal van a bajom, akik mindenféle papírok nélkül csak élősködni meg balhézni szeretnének, ilyenből van már bőven elég jelenleg is (és nem újkori migránsok), inkább csökkenteni kellene a számukat, nem növelni.
Tetszik érteni a kettő között a különbséget? Vagy ennyire agyadra ment a szmog?!
#7!
Ha gondolkodnál (tudom, ez tőled távol áll), akkor könnyen kideríthetnéd, hogy mennyi illegális határálépőt regisztráltak a kerítés előtt és azt is, hogy utána mennyien jutottak át a határon.
A teljesen sikeres betöréseket persze nem tudhatjuk, hiszen attól sikeres.
De a valóság az, hogy amit írtál az egy bődületes hazugság. Több nagyságrendi eltérés van a kerítés előtt és utáni számokban.
Jobboldani vagy és semmi bajod nincs azzal, hogy indiaiak lenyomják a magyar emberek bérét, és egyáltalán hogy velük együtt kell élnünk?
Akkor most már mindent láttam.
Én nem értem mire fel a büntetés, ha egyszer nem is létezik a migrikvóta.
Amúgy meg ahogy írták, majd a nép fizeti ki ezt, úgyhogy a saját hülyeségeden röhögcsélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!