Örültök ti is annak a 200M euro büntetésnek (+ napi 1M euro extrának) amire Magyarországot büntették? Úgyis elmenne propagandára választások előtti osztogatásra.
Nyugi, a propagandára, a bűntetés nélkül is el fog menni ennyi, vagy még ennél több is.
Sebaj, majd, ha egy tényleges államcsődnél is bemondja a tv, hogy a kisnyugger egyen krumplit, attól jobban lesz.
Szerintem gondold át ezt még egyszer. Ilyen magas ellenzéki támogatottsággal még nem nézett szembe a Fidesz soha, gondolod, hogy pont most fognak visszavenni a kampányból meg a propagandából? Ez a pénz valószínűleg ugyan onnan fog elfolyni, mint ahonnan a többi is, pl oktatás, egészségügy, stb.
Nehogy azt hidd, hogy emiatt ők költenek ugyan annyit ezekre, de a kampányra kevesebbet, ezzel kockáztatva azt, hogy elbukják a választást, vagyis a pénz forrásukat.
Külpolitikailag megközelítve, meg szerintem ilyen szinten ne szóljon bele az EU, hogy ki hogyan szeretné kezelni a migrációt. Talán ez az egyetlen dolog amivel egyet tudok érteni a kormánnyal.
Tehát én személy szerint nem örülök neki :)
Fogd fel úgy, hogy ez az ára, hogy nálunk ne legyenek migránsok.
Mindjárt jobban hangzik.
Magyarországon és Budapesten is vannak bevándorlók és menekültek, attól, hogy a magyar poltika egy része erre hivatkozik, még vannak az országban.
Pár éve volt róla szó, hogy titokban egyébként a kormány behozott egy csomót, tavaly az északi és nyugati határainkat zárták le miattuk a szomszédaink és millió egy hir is volt erről.
Az nem állja meg a helyét, hogy ez az ára, hogy nincsenek bevándorlók és menekültek az országban, mert vannak, már ma is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!