A fidesz a Dunai vagy TISZA ártól fél jobban ?
Nem tudom, hogy kinek milyen emlékei vannak, de vagy csak véletlen / esetleg elfogult vagyok de az árvízvédekezés sokkal jobban megy az utóbbi 10 évben, mint előtte.
Tudom nagyon jól hangzik az, hogy mindent ellopnak de nekem a személyes érzésem az, hogy mintha kisebb károkat okoznának a folyóink, mint régebben.
A Tiszától szerintem nincs miért félni, MP rágalmazásért már számtalan feljelentést tett, de érdekes módon a túlárazott szerződések miatt aminek tanúja volt egyet se, azokkal valahogy nem akar a bíróságra járni. Szóval ha ki is kapna a Fidesz az pont legitimizálná a rendszerüket, hogy lám lehet itt nyerni ellenük is ha nem egy inkompetens banda próbálkozik. Az meg, hogy a Tisza sikeresen kormányozzon úgy, hogy nincs egy profi politikusok se azért eléggé valószínűtlen, utána meg jöhet vissza a Fidesz. Pl. ti mit gondoltok miért nem jelölnek főpolgármester-helyettest és nem javasolnak a budapesti cégek igazgatóságaiba és felügyelőbizottságaiba tagokat? Mert nincs kit, nincs olyan megbízható ember aki nem veszélyeztetné a Tisza hitelességét a választásokig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!