Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fidesz a Dunai vagy TISZA...

A fidesz a Dunai vagy TISZA ártól fél jobban ?

Figyelt kérdés
Szerintem Magyar Péter Tisza pártjától jobban tartanak mint hogy a Duna elárasztja az országot.
szept. 16. 17:59
 1/5 anonim ***** válasza:
71%
A Tiszától. A Dunát leszarják, amíg a Karmelitába nem folyik be az ár.
szept. 16. 18:06
 2/5 anonim ***** válasza:
34%
Őszintén van mitől tartaniuk. Mert április óta árad a Tisza, és most a Duna is megmutatja az inkompetenciájukat.
szept. 16. 18:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy kinek milyen emlékei vannak, de vagy csak véletlen / esetleg elfogult vagyok de az árvízvédekezés sokkal jobban megy az utóbbi 10 évben, mint előtte.

Tudom nagyon jól hangzik az, hogy mindent ellopnak de nekem a személyes érzésem az, hogy mintha kisebb károkat okoznának a folyóink, mint régebben.

A Tiszától szerintem nincs miért félni, MP rágalmazásért már számtalan feljelentést tett, de érdekes módon a túlárazott szerződések miatt aminek tanúja volt egyet se, azokkal valahogy nem akar a bíróságra járni. Szóval ha ki is kapna a Fidesz az pont legitimizálná a rendszerüket, hogy lám lehet itt nyerni ellenük is ha nem egy inkompetens banda próbálkozik. Az meg, hogy a Tisza sikeresen kormányozzon úgy, hogy nincs egy profi politikusok se azért eléggé valószínűtlen, utána meg jöhet vissza a Fidesz. Pl. ti mit gondoltok miért nem jelölnek főpolgármester-helyettest és nem javasolnak a budapesti cégek igazgatóságaiba és felügyelőbizottságaiba tagokat? Mert nincs kit, nincs olyan megbízható ember aki nem veszélyeztetné a Tisza hitelességét a választásokig.

szept. 16. 18:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Az egyiket meg lehet állítani a másikat nem.
szept. 16. 18:55
 5/5 anonim ***** válasza:
A Tiszától rettegnek.
szept. 16. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!