Fideszesek! Ezt akartátok? Ez jó valakinek amit Viktorék csinálnak?
Figyelt kérdés
Őszintén érdekel a fideszesek véleménye, hogy még mindig jó ötlet volt rájuk szavazni? (hozzáteszem, a többi is ugyan ezt csinálja)2010. nov. 2. 23:25
61/61 anonim válasza:
Nagyon örülök...
Mert elveszik a pénzem a magánnyugdíjpénztárból, ha nem "adom" magamtól, megzsarol, h úgysem fogok belőle pénzt látni, mert nem fog utána nyugdíj járni. Míg az én fizetésem kevesebb lesz, mert fiatal vagyok, nincs gyerekem, és nem keresek 200,000-t. az övé milliókkal több. És, még képesek voltak azt nyilatkozni, hogy ez így jogos, mert ők 10* annyit dolgoznak, mint a kisemberek,ezért nekik 10* annyi fizetés jár... Odaállítanám én Viktort, hogy dolgozzon helyettem 10 napot, és majd aztán mondja, hogy ő 10* annyit dolgozott eddig, mint én.
Nem lesz ennek jó vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!