Fideszesek! Ezt akartátok? Ez jó valakinek amit Viktorék csinálnak?
Kedves Kérdező!
Az elmúlt hetekben én is ezen tűnődöm egyre inkább. Én nem szavaztam a Fideszre mégis szívok a sok ökör miatt! Az én életemben az előző 8 év sokkal jobban telt mint ez az utóbbi néhány hónap:( én rosszabbul élek mint fél éve! Eddig tudtunk valamennyit félre tenni, most már hónapok óta mínuszba kerülünk hó végén és nem szórjuk a pénzt, csak arra költünk amire tényleg szükség van:(
De tartok tőle, hogy az a Fidesz szavazó aki már rá jött a hülyeségére kussolni fog, aki meg eddig nem jött rá, nem is fog, mert beveszi ezt az agymosást, hogy nekünk milyen jó, ha O.V. zsebébe megy a MNYPba félretett pénz és stb...
túl tág a kérdés.
konkrétan mi nem tetszik kérdező????
Mindkettőt utálom. A fideszt is és az mszp-t is... így, kisbetűkkel.
Miért nem lehet megcsinálni azt a külsős szakértőkből álló kormányt, amiről mindig szó van, ha baj van? Akkor nem kéne nekünk egyik se.
"Aki pedig Viktorra szavazott, az primitív, befolyásolható, ostoba, irracionális "
Mondd már el, hogy kire szavaztál. Rettentő kíváncsivá tettél? Azt ugye nem akarod mondani, hogy senkire?
Bizony hogy senkire, egyik se méltó rá. Független szakértőknek kellene vezetni az országot nem pedig pénzhajhász hülyegyerekeknek. Még a politikához se értenek, nemhogy a gazdasághoz.
Érdekelne, hogy most mivel jobb?
A SOK nyekergő idiotának üzenem aki a "félretett" magánynyugdiját félti, hogy abbol ugysem lenne semmi.
A sok zsidó bankár az évtizedek alatt ugyis kisemmiz ilyen olyan trükökkel. Semmi nem marad majd belöle!
A nyugdijnak állampapirokban a helye Igy erős marad a forint, és a pénzed sem vész el. És mellesleg nem a sortoló cionista milliárdosok kezében van a magyar pénzeszközünk !
"Még a politikához se értenek, nemhogy a gazdasághoz. "
De Te se nagyon,ahogy irásaidból kiveszem!!Pattogsz Te is itt mint a tauril,és szitod itt a hangulatot!Tovább jó puffogást!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!