Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Ezt akartátok? Ez...

Fideszesek! Ezt akartátok? Ez jó valakinek amit Viktorék csinálnak?

Figyelt kérdés
Őszintén érdekel a fideszesek véleménye, hogy még mindig jó ötlet volt rájuk szavazni? (hozzáteszem, a többi is ugyan ezt csinálja)
2010. nov. 2. 23:25
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
83%

Kedves Kérdező!

Az elmúlt hetekben én is ezen tűnődöm egyre inkább. Én nem szavaztam a Fideszre mégis szívok a sok ökör miatt! Az én életemben az előző 8 év sokkal jobban telt mint ez az utóbbi néhány hónap:( én rosszabbul élek mint fél éve! Eddig tudtunk valamennyit félre tenni, most már hónapok óta mínuszba kerülünk hó végén és nem szórjuk a pénzt, csak arra költünk amire tényleg szükség van:(

De tartok tőle, hogy az a Fidesz szavazó aki már rá jött a hülyeségére kussolni fog, aki meg eddig nem jött rá, nem is fog, mert beveszi ezt az agymosást, hogy nekünk milyen jó, ha O.V. zsebébe megy a MNYPba félretett pénz és stb...

2010. nov. 2. 23:46
 12/61 anonim ***** válasza:
36%
@23:46 megtudnád mondani, hogy milyen intézkedés miatt élsz rosszabbul mint fél éve? csak mert az új adózás még nem lépett életbe, a forint erősödött, úgyhogy nem tudom, hogy milyen intézkedés befolyásolhatta a kereseted
2010. nov. 2. 23:58
 13/61 anonim ***** válasza:
95%

túl tág a kérdés.

konkrétan mi nem tetszik kérdező????

2010. nov. 3. 00:04
 14/61 anonim ***** válasza:
24%
Igen!! Bizony, hogy ezt akartuk! Istennek hála, hogy bekövetkezett VÉGRE! Annak örülnék a legjobban, ha még a 4 évenkénti választásokat is eltörölnék, és maradna a Fidesz, amíg ki nem hal az emberiség! Ami viszont nem is diktatúra lenne, hanem egy sima polgári Magyarország, ami már nagyon kellett! Csak így tovább, Orbán Viktor!
2010. nov. 3. 00:05
 15/61 anonim ***** válasza:
85%

Mindkettőt utálom. A fideszt is és az mszp-t is... így, kisbetűkkel.

Miért nem lehet megcsinálni azt a külsős szakértőkből álló kormányt, amiről mindig szó van, ha baj van? Akkor nem kéne nekünk egyik se.

2010. nov. 3. 00:07
 16/61 anonim ***** válasza:
71%

"Aki pedig Viktorra szavazott, az primitív, befolyásolható, ostoba, irracionális "

Mondd már el, hogy kire szavaztál. Rettentő kíváncsivá tettél? Azt ugye nem akarod mondani, hogy senkire?

2010. nov. 3. 00:08
 17/61 anonim ***** válasza:
47%
Az a vicc,hogy nektek szociknak semmi sem jó amit a fidesz tesz majd...,még ha jót is tesz a népnek nektek az is sz@r mert nem a baloldal kormányoz!Nem érdemeltek Ti semmit csk hözöngeni tudtok..,soha nem lesz itt összefogás magyar ember között!!!
2010. nov. 3. 00:13
 18/61 A kérdező kommentje:

Bizony hogy senkire, egyik se méltó rá. Független szakértőknek kellene vezetni az országot nem pedig pénzhajhász hülyegyerekeknek. Még a politikához se értenek, nemhogy a gazdasághoz.

Érdekelne, hogy most mivel jobb?

2010. nov. 3. 00:37
 19/61 anonim ***** válasza:
63%

A SOK nyekergő idiotának üzenem aki a "félretett" magánynyugdiját félti, hogy abbol ugysem lenne semmi.

A sok zsidó bankár az évtizedek alatt ugyis kisemmiz ilyen olyan trükökkel. Semmi nem marad majd belöle!

A nyugdijnak állampapirokban a helye Igy erős marad a forint, és a pénzed sem vész el. És mellesleg nem a sortoló cionista milliárdosok kezében van a magyar pénzeszközünk !

2010. nov. 3. 00:43
 20/61 anonim ***** válasza:

"Még a politikához se értenek, nemhogy a gazdasághoz. "

De Te se nagyon,ahogy irásaidból kiveszem!!Pattogsz Te is itt mint a tauril,és szitod itt a hangulatot!Tovább jó puffogást!:)

2010. nov. 3. 00:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!