Fideszesek! Ezt akartátok? Ez jó valakinek amit Viktorék csinálnak?
Előző vagyok!
Most olvastam végig a hozzászólásokat.A történelemtanárnak üzemem, a férjem is Hitler politikájához hasonlította a mostanit. Akkor sem hitte volna senki, hogy mi lesz belőle, de mégis megtörtént.
Tisztelt kérdező.
Ahogyan Gy. Ferenc bűnelkövető arra hívatkozott, hogy Magyarországon választások négy évente vannak, és a hivatalban lévő kormányzat értékelése a parlamenti ciklus végén történik, úgy ez ma is igaz.
Nekem, mint tősgyökeres jobboldali szavazónak, napjainkban erős fentartásaim vannak, de itt egy biztos rossz helyett választottunk valami bizonytalant fél éve.
Lehet, hogy rosszabb lesz, de hogy az MSZP vel rosszabb lett volna, az egészen biztos.
Szerintem.
Bízok Istenben, hogy megsegíti népemet!
Az országot eladta az MSZP és ami megmaradt (PL : föld moratórium, ivóvíz készletünk) azon majd még a FIDESZ akar nyerészkedni, túladni :
http://www.youtube.com/watch?v=Jf4264aGQ7c
Ugye a 2/3-os többség....
Ez (is) szerintem kimeríti a hazaárulás fogalmát!
Ezért mi esett le a Fidesznek?
NEM HAGYHATJUK, HOGY ELADJÁK A HAZÁNKAT !
Emberek, ha sz@rul végzi a feladatát a kormány mért nem lehet mondjuk 1-1,5 év után meneszteni az egészet felelősségre vonás terhe mellett? Mert pénzbe kerülne az új választások kiírása balbla...? Az nem kerül sokba amit ezek az országgal művelnek?
De sajnos sokkal többe kerül!
A 1989-ben egy közgazdász válaszolt arra a kérdésre, hogy mikorra érjük utol a nyugatot életszinvonalban. A válasza 50 év volt! Akkor nem akartam neki hinni, sokaltam nagyon ezt az intervallumot. Most 21 év elteltével azt mondom, hogy ha ez így megy tovább és hagyjuk, még az 50 év is kevés lesz rá, hogy utolérjük Őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!