Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sokan komolyan csak ezért...

Sokan komolyan csak ezért utálják a Fideszt?

Figyelt kérdés

Azért utálják sokan annyira a Fideszt és Orbán Viktort mert egy kicsit sokat lop? Meg azért mert azt gondoljátok csak Magyarországon ilyen magas az infláció? Jártatok mostanában Európában olyan országokban amikben hasonló a fizetés mint itthon legalább a szomszédban valahol. Mint Szlovákia, Románia, Szerbia, Horvátország és megnéztétek az ottani árakat?

Ezek az emberek akik ennyire gyűlölik Orbánt miért csak ezt veszik észre. A jó dolgokat pedig miért nem mint a háború ellenesség, Brüsszel diktatúra ellenesség, arab migráció ellenesség, stb ?

2024. aug. 28. 08:41
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:

Rendben ha ennyire hülyék vagytok támogassátok csak a nemzetközi globalista párti Tiszát, de majd helyettem menjetek a kötelező sorkatonai szolgálatba meg azt a semmirekellő náci Zelenszkijt védelmezni illetve a migránsok titeket raboljanak ki meg verjenek szét helyettem. És legyetek hazaárulok! 2010 és 2014 között valóban jó lett volna ha globalista kormány lett volna erre az időszakra még maradhatott volna az MSZP. De 2015-re elkezdődött a migráns áradat ami már meg is ölte ezt az egészet mivel az EU már akkor is migráció párti volt és mindenkinek azt adta ki parancsba, hogy legyen az, így is van már elég indiai az országba és többségük nem tud sajnos még mindig beilleszkedni. De viszont akinek ez nem elég 2020 óta van háborús-járványos helyzet itthon. Ès ez az egész Amerika és az EU népirtási programja volt. 2022 óta meg nyílt háború ahova szerencsére mi nem küldünk katonákat. Azok az országok jártak jobban akik nem EU pártiak voltak.

Most addig ameddig ezeknek teljesen vége nincs kizárólag Magyar nemzeti érdekeket néző pártnak szabad csak kormányra kerülnie, bár alapból is ez a helyes út de ameddig nem volt semmi még migráció sem. Addig nem számított volna ha globalisták kerülnek hatalomra mert sok mindent nem tudott volna az EU ránk erőltetni. De fejleszteni sem az országot mert az EU szemében Magyarország a második világháború óta nem több mint porszem. Semmibe nem néznének minket csak bábnak.

2024. aug. 28. 13:08
 32/45 anonim ***** válasza:
75%

#31 Igen, igen! Gyönyörűen működik az agymosó Fidesz média. Ügyes vagy, leülhetsz!

"majd helyettem menjetek a kötelező sorkatonai szolgálatba"

Amit a Mihasznák emlegetnek, nem a Tisza

"náci Zelenszkij"

Tehát aki a saját hazáját védelmezi egy elmebeteg diktátor támadásától, az náci. Értem, oké.

"a migránsok titeket raboljanak ki meg verjenek szét helyettem"

A migránsokat NEM orbán állítja meg és különben sem mi vagyunk a célország.

"És legyetek hazaárulok!"

Ez a legszebb! Aki nem ért egyet Orbánnal, az hazaáruló. :P

"Azok az országok jártak jobban akik nem EU pártiak voltak."

Pl. a britek, akik kegyetlenül megszívták a kilépést? :P

2024. aug. 28. 13:17
 33/45 A kérdező kommentje:

Nem tudom arról hallottál e kedves nagyon nem okos barátom, hogy bántak az Ukránok a más nyelven köztük magyarul beszélő kisebbséggel ezért nácik illetve, hogy nukleáris fegyvereket akartak venni az Ukránok.

Igen az MHM is emleget ilyeneket, de majd egy asszonyverő, buli helyeket, drága telefonokat szétverő úri ember épp a legbiztosabb személy egy ország vezetésére. Illetve meg lehet benne biztosan bízni, hogy nem ugyan az lesz a célja mint az MHM-nek! :D

Csak provokálni tudod az embert meg hazudozni úgy mint az MP gazdád. De olyan buta vagy közbe mint a fekete föld. XD

2024. aug. 28. 13:30
 34/45 anonim ***** válasza:
20%
A birkák akik nem fogják fel hogy a +10% árakhoz képest 200-250%-os fizetések vannak szellemi fogyatékosok? Vagy vidéken már az iskolák se működnek?
2024. aug. 28. 14:26
 35/45 anonim ***** válasza:
75%
#34 Persze, hogy nem, mert módszeresen le lett építve az oktatás. Mit gondols, miért épp a legelmaradottabb, legbutább helyeken a legnagyobb a Fidesz támogatottsága?
2024. aug. 28. 14:28
 36/45 anonim ***** válasza:
67%
#33 Sorold már fel kérlek, mit tett Orbán apád az elmúlt 14 év alatt? Ennyi idő alatt itt virágzó kánaánnak kellene lennie, ha jól csinálta volna!
2024. aug. 28. 14:29
 37/45 anonim ***** válasza:
73%

+10% árakhoz képest"

Mármint havonta +10%.

Te nagyon buta vagy

2024. aug. 28. 16:42
 38/45 anonim ***** válasza:
84%

Először válaszolni akartam a kérdező eredeti kérdéseire, illetve az azt követő többi kommentjeiben megfogalmazott állításaira, de aztán meggondoltam magam.

Nem fogok fidesznyik trollokat etetni. Egyébként is alacsony szinten van a szellemi kapacitásuk, és nekem egyáltalán nem áll szándékomban magvas gondolatokkal, adekvát válaszokkal, a valósággal, és a könyörtelen tényekkel összezavarni azt a keveset is, amit a fejükbe táplált az orbáni propaganda gépezet...

Jobbulást kívánok a kedves fidesznyik kérdező elvtársnak, vagy elvtársnőnek...😉

2024. aug. 28. 20:21
 39/45 anonim ***** válasza:
43%

"Vagy vidéken már az iskolák se működnek?"

Már van olyan,hogy ha egy gyerek szellemileg elmaradott (SNI-s=speciális nevelési igényű), és erről a hiányosságáról papírja van, akkor nem lehet megbuktatni. Még a pedagógusokat fogják vegzálni a tankerület vezetők, ha egy ilyen halmozottan h(k)átrányos helyzetűt megbuktatnak.

2024. aug. 28. 23:08
 40/45 anonim ***** válasza:
11%

#39 Ez nem így van. Az SNI-s diákot is meg lehet buktatni, nálunk sok ilyen gyerek van - ma már mindenhol - és jó páran évet is ismételtek, sokan meg megbuktak csak pótvizsgán átmentek.

Kevered azzal, hogy az SNI-s diák maradhat az iskolában 16 éves kora után is még ha megbukik is. Más diáknak ilyenkor intézményt kell váltania, ha a bukás ellenére tanulni akarna tovább 16 éves korát betöltve, az SNI-seket viszont nem lehet emiatt elküldeni. De megbuktatni lehet.

Csak kérdés van-e értelme.

Az egyik kollégám kedden engedett át egy ilyen fiút, már meg van a helye ahová középiskolába mehet, csak nem sikerült neki a matekot megcsinálnia, év végén bukott. A pótvizsgán sem remekelt, de mivel a képességei ilyenek maradnak, így inkább engedte hagy menjen tovább, hátha ott a szakiskolában már tudnak belőle kihozni valami hasznosat.

2024. aug. 28. 23:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!