Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért utálják a csendes,...

Miért utálják a csendes, komolyabb embereket?

Figyelt kérdés

Úgy veszem észre és hallottam is már,hogy nem vagyok túl szimpatikus az embereknek.A suliban sem voltam az és a munkahelyemen sem.

Elég csendes vagyok,nagyon kevés embernek nyílok meg,keveset tudnak rólam az emberek általában.Viszont nem vagyok mulya,nem vagyok félénk,nagyon is határozott vagyok.

Nem azért nem beszélek az emberekkel,mert félek tőlük,hanem mert jobban szeretek magammal lenni.

Úgy tűnik,mintha a többiek tartanának tőlem kicsit.

Nem vagyok egy bulizós,nagyszájú lány,viszont rengeteg dolog érdekel,elég széles a látóköröm.

Az emberekkel mindig kedves és toleráns vagyok,sohasem vagyok bunkó,épp ezért nem értem,miért utálnak.

2012. máj. 13. 14:26
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Azért nem szívlelik a csendes, komolytalanabb embereket, mert a legtöbb embör elég komoly és komolyul aszociál, vélekedik, intézkedik. Ez a komolyul fergeteges volt mi? Micsoda poéndömping! Gondolj ebbe bele! Rá kell hangolódnod a Humorra. Az hatásos gyógymód. Az emberek úgyis olyanok amilyenek. Tudod ezt jól, mert munkahelyed is van.

Egyébként suliban engem is csendes bolondnak tartottak. Valahol még élveztem is de megértem a zrikálásaikat.

Csumi

2012. máj. 13. 14:35
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudják miért vagy ilyen. Ezért nem értenek, és ez zavarba hozza őket, ezt pedig nem tudják kezelni, és ez meglátszik a viselkedésükön.

"Vajon miért ilyen? Miért ilyen magabiztos? Hülye? Vagy én vagyok az? Kevesebb vagyok nála? Vagy csak azt hiszi magáról hogy több, a kis öntelt?" Ilyesmi van a fejükben.

Nem a te hibád.

2012. máj. 13. 14:57
 3/5 anonim ***** válasza:
92%
Hát hallod, ha veled így foglalkoznak, meg kibeszélnek, meg nem tom mi megye körülötted, akkor a szívük mélyén nem gyűlölet lakozik irántad. Hidd el, a következők lehetnek: vagy hasonlóak mint te, vagy irigyek rád valamiért, vagy nem ismernek eléggé. Mindenesetre ha már szóba kerültél, akkor megnyugodhatsz, bármit is mondanak rólad, a lényeg az, hogy figyelnek rád. Hagyd őket, majd megismernek téged. Amúgy se akarjon téged megváltoztatni senki! Én is komoly vagyok, hasonló, mint amilyen te is vagy, és mégis vannak barátaim. Ők meg akartak ismerni, és elfogadtak, DE!!! egyik barátság se a "munkahelyen" szövődött. (Én még iskolába járok, és a suliban engem se fogadnak el.) Amúgy ahogy bezsélek a szüleimmel, nagyszüleimmel, ők is azt mondják, hogy akikkel együtt tanulok, vagy együtt dolgozok, nem is kell barátkozni, mert gondok lehetnek később. Igazuk volt. Akárhányszor barátkoztam az iskolában, mindig én jártam rosszul, mert már nemcsak a kötellességem teljesítéséért jártam be, hanem szócsatákat vívni azokkal, akik félreértettek. Na ennyi röviden. A lényeg, hogy ne emészd magad. Mások negatív hozzáállása nem a Te hibád.
2012. máj. 13. 15:24
 4/5 anonim ***** válasza:
38%
előző vagyok: nem megye, hanem megy...bocsi :D
2012. máj. 13. 15:25
 5/5 anonim ***** válasza:
52%
*beszélek
2012. máj. 13. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!