Azért csúfolhatnak, cikizhetnek az osztálytársaim mert csendes vagyok?
Hát te olyan vagy mint én. :)
Amúgy csak nyugodt természetű vagyok, de attól még fel tudnak idegesíteni, de akkor nagyon, nálam ilyen ritkán van.
Osztálytársaim (néhány kivétellel) csak teszik a fejüket, hogy ők cigiznek, meg tüdőrákban fognak meghalni, állandóan dobálják, rugdossák, ütik egymást (játékból), én inkább itthon szerelek. Mostanában hülyítem a többieket, csináljuk a hülyeségeket, megyünk szórakozni, és megváltozott rólam a véleményük (persze pozitív értelemben).
Szóval én is ilyen nyugodt voltam, és nem szálltak le rólam, főleg, ha én kaptam a legjobb jegyet a dolgozatoknál. Én valami prof. dr. leszek, a többiek meg WC pucolók. Ezt el tudom képzelni :D
Ők azért nem barátkoztak velem, mert nem szoktam viccelődni, meg káromkodni, meg a tanároknak beszólni. Mindig komoly voltam, nem ilyen beképzelt, mint néhány ismerősöm.
Ez van. Sz*rj rájuk
igen, eleinte bizonyára zavarni fog, ha önbizalomhiányos vagy, akkor főleg. viszont ha szoktál sportolni, beszélgetni, tisztában vagy magaddal, akkor nem tudod komolyan venni az ilyeneket. ha látják rajtad hogy megvisel, akkor rá fognak kapni.
lehet hogy segít, például képzeld azt, hogy kutyák ugatnak neked, vagy birkák bégetnek. én kb ennyire tartom az ilyen embereket, ezért nem hoznak zavarba, sőt idővel talpnyalókká válnak :) ha testileg is bántalmaznak, vagy fenyegetnek, egyszerűen mondd meg az osztályfőnöknek/szüleidnek stb.
habár az sem jó jel hogy ezt nem a szüleidnek mondod el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!