Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sokan komolyan csak ezért...

Sokan komolyan csak ezért utálják a Fideszt?

Figyelt kérdés

Azért utálják sokan annyira a Fideszt és Orbán Viktort mert egy kicsit sokat lop? Meg azért mert azt gondoljátok csak Magyarországon ilyen magas az infláció? Jártatok mostanában Európában olyan országokban amikben hasonló a fizetés mint itthon legalább a szomszédban valahol. Mint Szlovákia, Románia, Szerbia, Horvátország és megnéztétek az ottani árakat?

Ezek az emberek akik ennyire gyűlölik Orbánt miért csak ezt veszik észre. A jó dolgokat pedig miért nem mint a háború ellenesség, Brüsszel diktatúra ellenesség, arab migráció ellenesség, stb ?

2024. aug. 28. 08:41
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
79%

Azért utálom mert százasával lehet cikkeket olvasni a lopásról, túlárazásról. A mávos vezető beosztású ismerős is mondja hogy 5x áron mennek a dolgok. Valamint olyan arrogáns a fidesz hogy az hihetetlen.

Viszont nekik köszönhetően kijöttem ausztriába ahol 3x annyit keresek és az adóm jó helyre megy.

Te pedig jól leírtad, orbán az "ellenesség" vezetője, ez pedig semmi jóra nem vezet mert nem építettek semmit 14 éve. Egy osztrák az első problémánál konstruktív megoldásokon gondolkodik, nem olyan szánalmas mint a magyar ember hogy gyűlölködéssel kezdje a napját.

2024. aug. 28. 08:46
 2/45 anonim ***** válasza:
90%
gyurcsany
2024. aug. 28. 08:47
 3/45 anonim ***** válasza:
80%
Igen, megnéztük az ottani árakat. Pont tegnap írtam le, hogy nem véletlen járunk nagybevásárolni Eszékre Dél-Baranya megyéből már évek óta. De te éljél csak tudatlanságban, jó az neked...
2024. aug. 28. 08:48
 4/45 A kérdező kommentje:
Austria más tészta mert az tudjuk, hogy mindig is egy sokkal fejlettebb ország volt. De az említett négy ország, amik nagyjából Magyarral egyenlőek ott ki járt?
2024. aug. 28. 08:51
 5/45 anonim ***** válasza:
86%
Én is mindig mondtam édesanyámnak, miután hármast kaptam, hogy mások kaptak kettest, megy egyest is soha nem érdekelte… Őt az zavarta, hogy az ő gyereke nem működik megfelelően.
2024. aug. 28. 08:51
 6/45 anonim ***** válasza:
74%

"Azért utálják sokan annyira a Fideszt és Orbán Viktort mert egy kicsit sokat lop? "

Nem. El vagy tévedve.

Nagyon sokat lop.

.

"Jártatok mostanában Európában olyan országokban amikben hasonló a fizetés mint itthon legalább a szomszédban valahol. Mint Szlovákia,"

Nem, de épp a napokban néztem meg az ottani Lidl akciós újságját, és a különböző webshopból online rendelhető élelmiszereket.

Még Budapestről is érdemes kimenni nagybevásárolni Párkányra pár hetente.

.

Ajánlom neked a Szlovákiai bevásárlás nevű face csopoportot.

Meg fogsz lepődni az ottani árakon.

2024. aug. 28. 09:01
 7/45 anonim ***** válasza:
86%
Nem csak azzal van bajunk, hanem azzal is hogy maffia rezsimet/diktatúrát próbál csinálni az országból
2024. aug. 28. 09:03
 8/45 anonim ***** válasza:
57%
miskolcz tol eszakabbra van egy tesco. talan meg olcsobbak is az arak, es TELE volt c-vel. TELE.
2024. aug. 28. 09:04
 9/45 anonim ***** válasza:
91%
es az mar szlovakia volt, 8 vagyok.
2024. aug. 28. 09:05
 10/45 anonim ***** válasza:
93%
Nem utálom, nem gyűlölöm. Orbánt egyszerűen egy rossz, diktatórikus hajlamú vezetőnek tartom és az egész fideszes kabinet érzékelhetően nem ért a rá bízott feladathoz, a legtöbbet párthűség alapján választották a helyére, visszaélnek a hatalmukkal, a saját üzleti hasznuk a legfontosabb és már létre is hozták a saját üzleti birodalmukat amit az állam, az adófizetők pénzéből növelnek, magas lóról meg akarják mondani, ki az igazi magyar és ki a normális, természetesen ők maguk saját maguk szerint, a társadalmat mindig annak valamelyik része ellen hergelik, és a nép egy részének lehet, hogy ingyen pénzt osztanak, de a másik részének kárt okoznak. Ez így együtt.
2024. aug. 28. 09:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!