Kire fogtok szavazni 2026-ban? Én a Fideszre
Figyelt kérdés
aug. 27. 16:34
13/24 anonim válasza:
Én a baloldali összefogásra terveztem szavazni, de sajnos ilyen országban semmi esélyük. Túl ostoba ez a nép. Így marad a kisebbik rossz, azaz Orbán. Tisza szóba sem jöhety mert az Orbán 2.0. Fiatalabb, így sokkal később patkol el, nehezebb lesz tőle megszabadulni,miután kimutatta a foga fehérjét. Ugyanaz a stílus, ugyanaz az arrogancia. És tényleg, addig megfeleltek neki a Fidesz viselt dolgai, ameddig ő is kapcsolódott hozzájuk. Orbán legalább nem zsákbamacska.
15/24 anonim válasza:
Természetesen a Mi Hazánkra mint minden magyar ember.
16/24 anonim válasza:
Én konkrétan a folyóra szavaznék. Főleg a Tiszával meg a többi folyóval kezdeni kell valamit. Hajdanán kis túlzással itt az esőerdőkkel vetélkedő biodiverzitás, bőség és Kánaán volt. Most meg már lassan tényleg kaktuszok fognak nőni.
17/24 A kérdező kommentje:
Én amint a Fideszre szavaztam egyből költözök is az országból Németországba, Ausztriába vagy Svájcba
aug. 27. 17:04
18/24 anonim válasza:
13.
Ennél ócskább önfelmentést még az életben nem olvastam. "Veszítünk, mert....öööö.. HÜLYE A NÉP OSZT KÉSZ!" (fel sem merülhet, hogy a hiba velünk/bennünk van és azzal kellene kezdeni valamit, jó, hogy nem azt nyögted be, hogy "túl jók vagyunk mink illen orcágnak mint esz")
19/24 anonim válasza:
A családban mi mind az öten a Tiszára fogunk. Feleségem családja eddig nagy Fidesz támogatók voltak. Mára már ők is kiábrándultak,és a Tiszára fognak.
20/24 anonim válasza:
"idesz támogatók voltak. Mára már ők is kiábrándultak,és a Tiszára fognak" Összeér ami összetartozik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!