Vannak itt kiábrándult fideszesek? Mikor szavaztatok utoljára a fideszre? Most kire fogtok szavazni?
Figyelt kérdés
máj. 25. 16:58
1/7 anonim válasza:
Fideszre szavaztam 22-ben, de most Magyar Péterre fogok.
2/7 anonim válasza:
Utoljára '18-ban szavaztam az országgyűlési majd '19-ben az önkormányzati választáson a Fideszre. Azóta megfogadtam hogy soha többet, előbb törne le a kezem minthogy behúzzam rájuk az X-et.
3/7 anonim válasza:
2010-ben a Fideszre szavaztam.
Most a Kétfarkúakra fogok.
5/7 anonim válasza:
2014-ig a Fideszre szavaztam, 2018-ban a Jobbikra, 2022-ben senkire, most a Második Reformkor a legvalószínűbb.
6/7 anonim válasza:
Én olyanra szavazok mindig akinek esélye van a Fidesz ellen. Jelenleg Magyar Péter az. A többi párt az elvesztegetett szavazat. DK-n kívül nem fog senki se 5%-ot elérni, de a DK-ra meg nem fogok, tehát Péter maradt. Aki le akarja győzni a fideszt az nem vesztegeti a szavazatát MHH-ra, Momentumra, Vonára, kutyákra.. egyik se fog 5%-ot elérni de az a 3-3-3-3% sokat jelentene a Fidesz ellen, mert ha jó helyre menne a szavazat a Fidesz nem nyer. :)
7/7 anonim válasza:
Eddig a Fideszre de most a Csitri Donáth Annára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!