Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem ciki még mindig fideszesne...

Nem ciki még mindig fideszesnek lenni, úgy, hogy Alekosz is kiábrándult belőlük? Pedig ő sem a legélesebb kés a fiókban.

Figyelt kérdés

máj. 6. 11:41
 1/9 anonim ***** válasza:
55%
Ki a fenét érdekel, mit gondol Alekosz?
máj. 6. 11:46
 2/9 anonim ***** válasza:
6%
Alekoszból is kinézem hogy nőket verne.
máj. 6. 11:54
 3/9 anonim ***** válasza:
72%

Ki a tök.. az az Alekosz?

Ha szerinted sem ő a legélesebb kés a fiókban akkor mégis miért kellene hogy bárkinél is számítson a véleménye? Honnan veszed hogy igaza van?

máj. 6. 11:57
 4/9 anonim ***** válasza:
67%
Politikától függetlenül, pusztán érveléstechnikai szempontból kérdem: most tényleg azért kellene cikivé válnia valaminek, mert egy szerinted is inkompetens figura meggondolta magát velük kapcsolatban?
máj. 6. 11:58
 5/9 anonim ***** válasza:
69%
Amíg Győzike támogatja a Fideszt, addig nem ciki.
máj. 6. 12:00
 6/9 anonim ***** válasza:
65%
Én inkább örülök, hogy nem vagyok "egy csapatban" Alekosszal.
máj. 6. 14:09
 7/9 anonim ***** válasza:
19%
Szóljanak már a "Magyar" Petinek, hogy valami jobb propagandamunkást küldjön erre az oldalra.
máj. 7. 09:05
 8/9 anonim ***** válasza:
40%
Én fideszes vagyok, de nem azért mert a fidesz annyira szívem csücske, hanem azért mert az ellenzéki összefogás, egy szabadkőműves, pénhatalami elit által támogatott, hazaáruló csűrhe, akik ha hatalomra kerülnének itt kő kövön nem maradna.Tehát ezen körök távoltartása miatt szavazok a fideszre.
máj. 7. 09:07
 9/9 anonim ***** válasza:
33%
#8 Én sem szeretem a fost, tehát a szart eszem meg.
máj. 7. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!