Magyar Péternek tényleg egy évtized kellett a NER-nél eltöltenie a Fideszből való kiábránduláshoz, és a "megvilágosodásához"? És ezalatt egyszer sem utasította vissza undorral (az átlag-magyarnak elképesztően nagy) fizetését?
Nekem volt olyan munkahelyem,ahol nem értettem egyett az ott lévő dolgokkal,több évig voltam ott ,mert jó pozicióban voltam ,jó pénzért.Kényelemes volt.
KB Magyar Péter is így lehetett,ráadásul neki még a felesége is abban a körben dolgozott. Nem könnyű ,egy ilyen helyett ott hagyni,még ha az elveink ellen is van. Bár,előbb-utobb ez miatt kiakadhat az ember. Péter, elmondta hogy az utobbi időben tettek elé olyan papírt,amit nem írt alá,mert túl volt számlázva.
Amikor ,meg már a feleségét is kirugták akkor lehetett teljesen elegge. Hiszen kb ráfogtak egy csomó dolgot. Igazából,ez lehetett az utolsó csepp.
Míg ki nem rúgták, addig persze, hogy gyűjtötte a pénzt.
Most miniszterelnöki fizetésre, rivaldafényre vágyik bármi áron. Egyelőre esetlenül majmolja Orbánt, miközben szidalmazza. 🙃 Ez amolyan kevert személyiségzavarszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!