Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Erdélyiek, miért fogtok ismét...

Erdélyiek, miért fogtok ismét a fideszre szavazni, miért éri meg még mindig nektek? Azzal ugye tisztában vagytok, hogy a köv. 4 évben nem kaptok semmit Orbántól, tekintve, hogy üres a kassza és az EU is zárja a csapokat, ha ő marad.

Figyelt kérdés

2022. márc. 29. 12:01
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
36%
2004.12.05.
2022. márc. 29. 12:03
 2/47 anonim ***** válasza:
61%
Én csak annyit tennék hozzá, hogy szavazzanak ott, ahol élnek, ahová adóznak. Az én jövőmről ne szavazzon egy romániai
2022. márc. 29. 12:04
 3/47 A kérdező kommentje:
Ja, hogy ez a bosszúról szól... de úgy látszik igaza volt az embereknek akkor...
2022. márc. 29. 12:06
 4/47 anonim ***** válasza:
33%
Eu-ból folyamatosan jön a pénz, hazug.
2022. márc. 29. 12:08
 5/47 anonim ***** válasza:
34%
És te miért fogsz egy nemzetellenes, gyatra politikusokból álló " katyvaszra" szavazni??🤔
2022. márc. 29. 12:10
 6/47 anonim ***** válasza:
64%
Nem szavazok a fideszre, utálom őket, csalódtam bennük. A többség sajnos valóban rájuk szavaz, sokan december 5 miatt. De nem bosszúból, hanem félelemből, hiába nem megalapozott. Jó, hogy elkezdődött végre egy párbeszéd az ellenzék és a határon túli magyarok között, MZP kolozsvári gyűlésére például sokan elmentek. Ha egyszer végre megbukik ez a kormány, akkor sokaknak felnyílik itt is a szeme szerintem.
2022. márc. 29. 12:10
 7/47 anonim ***** válasza:
66%

Kire szavazzak? Egy indokot mondj Márky-Zay, Gyurcsány, Dobrev Klára meg a többiek mellett. Egyetlen dolgot amiben engem képviselnek vagy képviselni fognak.

2-es:

Magyar állampolgárként pedig jogom van szavazni. A családom nagyrésze Magyarországon él. Itt mindenki magyar a falunkban. Szerinted szívesen adózok ebbe az országba? De ha valaki kiejti a száján Trianont az egy mocskos náci a te szemedben biztos... Vannak történelmi igazságtalanságok amelyek családokat szakítanak szét. Neked miért jó, ha nekünk, határon túli magyaroknak rossz? Milyen előnyöd származik belőle? Azon túl, hogy a politikai pártod ellenünk uszít tehát feltehetően egy rövidtávú adrenalinlöketet érzel ha egy határon túli magyarral szemben gyűlölködhetsz. Gondolkodtál már ezen?

2022. márc. 29. 12:13
 8/47 anonim ***** válasza:
17%

Hülyeség amit írsz kérdező, de hát jön a választás.

Egy próbát megért a kérdés de nem hiszem hogy bárki is bedől a propagandádnak.

2022. márc. 29. 12:14
 9/47 anonim ***** válasza:
4%

7: nincs jogod szavazni. koltozz ide, elj ebben a putriban, es akkor talan lesz.

mondjak egy indokot? tessek: egy kutyaszar is jobb mint a fidesz. Qrvara nem normalis hogy 12 evig, ha nyernek akkor 16 evig ugyanaz a part van, egy generacio no fel b+ ebben a szarban. Kell a valtozas, mert mar ennek is az agyara ment a hatalom, mint putyinnak. nem veletlen haverok

2022. márc. 29. 12:17
 10/47 anonim ***** válasza:
24%

#7: Márki-Zay Péterrel pontosan mi a problémád, miért gondolod, hogy nem képviselne? Amióta ismert, mindig következetesen kiállt a határon túli magyarok mellett, beleértve az állampolgárságukat, szavazati jogukat és támogatásukat minden szinten:

https://www.youtube.com/watch?v=NYs1plRBTr8&t=3059s

2022. márc. 29. 12:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!